Detalji nesreće na Zlatiboru: Dječak se utopio na bazenu

02.10.2024. 19:51
0
IZVOR: nezavisne.com

Obdukcioni nalaz tijela šestogodišnjeg dječaka V.I. iz Beograda, čije je tijelo nađeno sinoć oko 21 sat u bazenu hotela “Apartmani Konak” na Zlatiboru, pokazala je da je smrt nastupila usljed utopljenja.

Policija i tužioci su sinoć odmah izašli na lice mjesta i nakon završenog uviđaja uhapšen je i određeno mu zadržavanje od 48 sati Z.A. (65) iz Užica, iz firme koja je imala ugovor sa hotelom oko održavanja bazena.

- U predistražnom postupku se sumnja da je dete bilo u bazenu. U dnu bazena je bila cev koja služi za odvod i pretpostavlja se da je došlo do vakuma koje je dete povuklo i koje nije moglo da se izvuče. Dete je bilo u dečijem bazeni i vode je bilo oko 15 cm dubine.  Činjenica je da preko cevi nije bila rešetka, koja je trebala tu da stoji - saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

On je rekao da je pozvan vještak koji će utvrditi prave činjenice u ovom slučaju. Prema riječima izvora Kurira bliskog istrazi, dječak je bio sam u bazenu, a na kraju tog dijela bazena je bila njegova baka. U drugom dijelu za odrasle, koji je odvojen, bila su i dva muškarca.

- Oni nisu mogli videti šta se dešava u dečijem bazenu. Ali, kada su čuli ženu, odmah su pritrčali i izvadili dete iz bazena. Odmah je došla i hitna pomoć, ali detetu nije bilo spasa - kaže izvor. Nezvanično saznajeu da je na saslušanju bio i direktor hotela.

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktori upozoravaju: Dijete se može utopiti u bazenu za manje od 30 sekundi Doktori upozoravaju: Dijete se može utopiti u bazenu za manje od 30 sekundi
Utopilo se dijete u hotelskom bazenu na Zlatiboru Utopilo se dijete u hotelskom bazenu na Zlatiboru
Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa
Najčitanije
  • Težak sudar đačkog autobusa i automobila
    14h 11m
    0
  • Učenik (13) pretučen u osnovnoj školi: "Sina mi je pesnicama udarao otac njegovog vršnjaka"
    4h 55m
    1
  • U Istočnoj Ilidži prva neradna nedjelja biće 6. oktobra
    12h 31m
    2
  • Kroz gusle strujao i bol i nadanje cijelog naroda: 257 godina od rođenja Filipa Višnjića
    14h 2m
    0
  • Zemljotres u BiH
    5h 27m
    0