Додик: Ријешићемо питање скупштинске већине у Трнову

15.12.2021. 17:43
2
ИЗВОР: Катера

Предсједник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик рекао је данас у Источном Сарајеву да ће у општини Трново бити ускоро ријешен проблем функционисања локалног парламента по питању скупштинске већине.

Додик је истакао да је јутрос одржао састанак са начелником општине Трново Драгомиром Гаговићем, са којим је разговарао о развојним пројектима.

Додик је нагласио да је било ријечи и о актуелној политичкој ситуацији и функционисању скупштинске већине у СО Трново, гдје је СНСД у опозицији.

- То ћемо ријешити као што смо данас у Дервенти. Данас СНСД са нашим партнерима има већину у Дервенти са начелником, што је на добробит те локалне заједнице и мислим да ће то само појачати укупан развој - рекао је Додик новинарима.

Подсјећамо, данас је у Дервенти формирана нова скупштинска већина коју чини осам одборника СНСД, три одборника СП, те по један одборник УС, НДП, СПС и ХДЗ БиХ.

Та скупштинска већина настала је тако што је одборник СПС Никола Нединић напустио коалицију са СДС и ПДП, те на тај начин омогућио СНСД-у да управља овим локалним парламентом.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Душан 16.12.2021. 10:44
    Ти што их купују ће му на крају доћи главе! Не мислим буквално, не дај Боже.... Али кад буду регрутовали заштићене свједока, папци ће бити први...
  • Generic placeholder image
    Voime oca 15.12.2021. 23:36
    Kupujuci ljude "sa strane" zapostavljas svoje ljude i ne shvatas da ce ti isti koje kupujes ti danas sutra kupiti neko drugi.
Повезане вијести
Мирослав Бјелица начелник општине Трново Мирослав Бјелица начелник општине Трново
Бесплатни мамографски прегледи 12. октобра Бесплатни мамографски прегледи 12. октобра
Којић: Славићемо побједу Пала које ће 6. октобрa рећи не сили и уцјенама Којић: Славићемо побједу Пала које ће 6. октобрa рећи не сили и уцјенама
Најчитаније
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    13h 33m
    4
  • Сахрањена Зорица Кусмук
    13h 3m
    0
  • Требевић: Клизиште на Златишту пријети Старом Граду?
    22h 13m
    0
  • Кењић и Пејушић донијели преокрет
    17h 25m
    0
  • Ко ће први тестирати руску вакцину против рака?
    10h 25m
    1