Dodik: Riješićemo pitanje skupštinske većine u Trnovu

15.12.2021. 17:43
2
IZVOR: Katera

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik rekao je danas u Istočnom Sarajevu da će u opštini Trnovo biti uskoro riješen problem funkcionisanja lokalnog parlamenta po pitanju skupštinske većine.

Dodik je istakao da je jutros održao sastanak sa načelnikom opštine Trnovo Dragomirom Gagovićem, sa kojim je razgovarao o razvojnim projektima.

Dodik je naglasio da je bilo riječi i o aktuelnoj političkoj situaciji i funkcionisanju skupštinske većine u SO Trnovo, gdje je SNSD u opoziciji.

- To ćemo riješiti kao što smo danas u Derventi. Danas SNSD sa našim partnerima ima većinu u Derventi sa načelnikom, što je na dobrobit te lokalne zajednice i mislim da će to samo pojačati ukupan razvoj - rekao je Dodik novinarima.

Podsjećamo, danas je u Derventi formirana nova skupštinska većina koju čini osam odbornika SNSD, tri odbornika SP, te po jedan odbornik US, NDP, SPS i HDZ BiH.

Ta skupštinska većina nastala je tako što je odbornik SPS Nikola Nedinić napustio koaliciju sa SDS i PDP, te na taj način omogućio SNSD-u da upravlja ovim lokalnim parlamentom.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Dušan 16.12.2021. 10:44
    Ti što ih kupuju će mu na kraju doći glave! Ne mislim bukvalno, ne daj Bože.... Ali kad budu regrutovali zaštićene svjedoka, papci će biti prvi...
  • Generic placeholder image
    Voime oca 15.12.2021. 23:36
    Kupujuci ljude "sa strane" zapostavljas svoje ljude i ne shvatas da ce ti isti koje kupujes ti danas sutra kupiti neko drugi.
Povezane vijesti
Miroslav Bjelica načelnik opštine Trnovo Miroslav Bjelica načelnik opštine Trnovo
Besplatni mamografski pregledi 12. oktobra Besplatni mamografski pregledi 12. oktobra
Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama
Najčitanije
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    15h 28m
    4
  • Sahranjena Zorica Kusmuk
    14h 58m
    0
  • Ko će prvi testirati rusku vakcinu protiv raka?
    12h 20m
    1
  • Kenjić i Pejušić donijeli preokret
    19h 20m
    0
  • Zatvorska golgota Radovana Karadžića
    14h 2m
    1