Док је Тривићева говорила пред ТВ камерама, Вуковића и Бабаља гађали каменом

30.10.2022. 13:21
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Пред зградом Централне изборне комисије БиХ, усред прес конференције, неко је гађао каменом челнике опозиције из Републике Српске.

Како наводе опозиционари, камен је пролетио поред Дарка Бабаља и погодио у леђа потпредсједника ПДП Ненада Вуковића, али ниједан медиј није извијестио о овом инциденту.

– Не желим да драмим, све је на крају ипак добро прошло, нисам озбиљније повријеђен, али ме чуди што овакав чин насиља није изазвао пажњу медија. Зар треба да падне крв, да би то била вијест – каже за Српскаинфо Ненад Вуковић.

Вуковић каже да је камен долетио однекуд иза леђа опозиционарима који су држали прес и то управо у тренутку док је пред камерама говорила Јелена Тривић, кандидаткиња опозиције предсједница Републике Српске.

Пролетио је Бабаљу поред главе, он се инстиктивно измакао, а онда је тај камен мене погодио у леђа, одбио се и закачио новинарку Ал Џазире Лејлу Незиревић.

– У једном тренутку сви смо се окренули у правцу из којег којег је камен долетио, чак и Јелена Тривић, која је давала изјаву.

Снимак овог инцидента од синоћ кружи интернетом и изазвао је велику пажњу корисника друштвених мрежа.

Вуковић каже да не може спекулисати о томе ко је бацио камен на опозиционаре, али да је он вјероватно долетио са прозора или балкона неке од зграда.

– Инцидент се десио у Улици Данијела Озме. То је уска улица у којој у том тренутку није било пролазника – рекао је Вуковић и додао да ће пријавити напад и тражити снимке видео камера.

 

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Бабаљ: Грађани данас испаштају због Додикових неиспуњених обећања према Американцима Бабаљ: Грађани данас испаштају због Додикових неиспуњених обећања према Американцима
Присталице листе "Србија против насиља" покушале насилно да уђу у РИК Присталице листе "Србија против насиља" покушале насилно да уђу у РИК
Снажна бура у Хрватској: Дјевојчици (9) са куће пао камен на главу Снажна бура у Хрватској: Дјевојчици (9) са куће пао камен на главу
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    4h 17m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    15h 50m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    15h 31m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    20h 42m
    0
  • У суботу обиљежавање 32 године од злочина у Добровољачкој
    22h 26m
    13