Друштвеним мрежама се шири информација да ће тржни центар у Србији бити нападнут, огласио се МУП

04.04.2024. 19:10
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Поводом информација које се шире на друштвеним мрежама да ће један од тржних центара у Србији наводно бити мета терористичког напада, Министарство унутрашњих послова истиче да пласирање нетачних информација којима се узнемирава јавност и шири паника представља кривично дјело и да ће сви који шире панику бити процесуирани у складу са законом.

МУП у саопштењу позива грађане да уколико имају било каква сазнања о потенцијално угроженој безбједности о томе обавијесте полицију, преноси Тањуг.

Министарство унутрашњих послова подсјећа да је на свим јавним мјестима на којима се окупља већи број грађана појачно присуство припадника полиције у циљу очувања безбједности и сигурности грађана.

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    17h 28m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    18h 12m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    22h 17m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    22h 21m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    7h 48m
    0