Društvenim mrežama se širi informacija da će tržni centar u Srbiji biti napadnut, oglasio se MUP

04.04.2024. 19:10
0
IZVOR: nezavisne.com

Povodom informacija koje se šire na društvenim mrežama da će jedan od tržnih centara u Srbiji navodno biti meta terorističkog napada, Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da plasiranje netačnih informacija kojima se uznemirava javnost i širi panika predstavlja krivično djelo i da će svi koji šire paniku biti procesuirani u skladu sa zakonom.

MUP u saopštenju poziva građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o potencijalno ugroženoj bezbjednosti o tome obavijeste policiju, prenosi Tanjug.

Ministarstvo unutrašnjih poslova podsjeća da je na svim javnim mjestima na kojima se okuplja veći broj građana pojačno prisustvo pripadnika policije u cilju očuvanja bezbjednosti i sigurnosti građana.

Komentari 0
Povezane vijesti
NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
Utopio se otac devetoro djece Utopio se otac devetoro djece
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    16h 38m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    7h 36m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    16h 2m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    14h 17m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    15h 56m
    0