Два малољетна лица ухапшена због убиства

26.08.2019. 12:38
0
ИЗВОР: Срна

Два малољетна лица од 16 и 17 година ухапшена су због постојања основа сумње да су у Сарајеву учествовала у тучи у којој је једно лице убијено, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Туча у којој је учествовало више лица догодила се јуче у 19.25 часова у улици Техерански трг, општина Нови Град Сарајево. 

У тучи је од задобијених повреда смртно страдало лице чији су иницијали Р.О. /21/ из Сарајева, док је један малољетник повријеђен, због чега му је указана љекарска помоћ у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву. 

Увиђај су обавили кантонални тужилац, припадници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево и судски вјештак медицинске струке, а након завршене криминалистичке обраде ухапшена лица биће предата у надлежност Кантоналном тужилаштву. 

У саопштењу се додаје да, с да обзиром да су особе лишене слободе малољетници, због заштите интереса дјеце и малољетника у кривичном поступку, из МУП-а нису у могућности да саопште више информација.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    23h 26m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    23h 6m
    1
  • Одата почаст српским борцима палим на Јасику
    21h 15m
    5
  • Сјећање на катастрофалне поплаве које су погодиле Српску, Србију и ФБиХ
    18h 18m
    2
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    3h 4m
    0