Dva maloljetna lica uhapšena zbog ubistva

26.08.2019. 12:38
0
IZVOR: Srna

Dva maloljetna lica od 16 i 17 godina uhapšena su zbog postojanja osnova sumnje da su u Sarajevu učestvovala u tuči u kojoj je jedno lice ubijeno, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Tuča u kojoj je učestvovalo više lica dogodila se juče u 19.25 časova u ulici Teheranski trg, opština Novi Grad Sarajevo. 

U tuči je od zadobijenih povreda smrtno stradalo lice čiji su inicijali R.O. /21/ iz Sarajeva, dok je jedan maloljetnik povrijeđen, zbog čega mu je ukazana ljekarska pomoć u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. 

Uviđaj su obavili kantonalni tužilac, pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i sudski vještak medicinske struke, a nakon završene kriminalističke obrade uhapšena lica biće predata u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu. 

U saopštenju se dodaje da, s da obzirom da su osobe lišene slobode maloljetnici, zbog zaštite interesa djece i maloljetnika u krivičnom postupku, iz MUP-a nisu u mogućnosti da saopšte više informacija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva na Stupu Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva...
Pogledajte kako je izgledao život u Sarajevu 1920. godine (VIDEO) Pogledajte kako je izgledao život u Sarajevu 1920. godine (VIDEO)
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 26m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 21m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 15m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 24m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 34m
    0