Двоје повријеђених критично, остали се опорављају

10.05.2023. 18:01
0
ИЗВОР: Танјуг

Двоје повријеђених у трагедијама које су се догодиле у Београду и околини Младеновца и даље су у тешком стању док се остали опорављају, изјавила је данас министарка здравља Србије Даница Грујичић.

- Неки од повређених у инциденту који се догодио у околини Младеновца и Смедерева су пуштени кући. Један момак је већ пуштен из Смедерева, други је на физикалној терапији тренутно, њега припремају за отпуст - рекла је Грујичић, послије промоције новог уџбеника Катедре хирургије са анестезиологијом Медицинског факултета у Београду.

Она је навела да је и даље критично младић који је био у Клиничко-болничком центру "Драгиша Мишовић", а сада се налази у Ургентном центру, а да је дјевојка која је имала велике повреде данас боље.

- Сви показују знаке знаке опоравка, осим девојчице која је у Тиршовој и момка који има оштећење бубрега и који је прешао из "Драгише Мишовића" у Ургентни центар - рекла је Грујичићева.

У двије пуцњаве које су се догодиле прошле седмице у Београду и Младеновцу убијено је 17 младих људи, највише дјеце, а 20 је повријеђено.

Коментари 0
Повезане вијести
Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу! Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу!
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    14h 45m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    4h 41m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    16h 32m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    12h 12m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    15h 32m
    0