Еликсир од два састојка који помлађује и чисти јетру

04.12.2019. 11:25
0
ИЗВОР: ljepotaizdravlje.ba

Јетру, највећу жлијезду у тијелу, највише познајемо по томе што из организма уклања штетне материје, али њена улога још је већа.

У њој се складишти жељезо и одређени витамини и глукоза коју јетра отпушта у крвоток када је тијелу потребно више шећера за енергију.

Јетра такође отпушта црвена крвна зрнца, инсулин и друге хормоне. Зато је јако важно да је овај орган увек у топ форми, а у томе му можемо помоћи еликсиром од два састојка.

Јетра је орган који служи за складиштење храњивих и неутрализовање штетних материја. Како је данашња исхрана пуна штетних материја које јетра не може сама уништити због чега јој је потребна сва могућа помоћ.

Нечистоће се у телу накупљају кроз храну, козметику, средства за чишћење… Како вам тијело даје до знања да је пуно токсина? Симптоми су главобоље, замор, ум којем фали бистроће, иритабилност, бол у зглобовима, затвор, претјерана производња плинова, надутост и гојазност. Да су се у тијелу накупили отрови показују и тамни колутови око очију и тен без сјаја што аутоматски чини да изгледамо старије.

Еликсир који прочишћава јетру и цели организам и чини да изгледамо здраво, младолико и свјеже садржи само два састојка: маслиново уље и лимунов сок.

Помијешајте једну кашику уља и једну кашику сока и попијте свако јутро прије јела. И маслиново уље и лимунов сок крцати су антиоксидантима који уклањају вишак слободних радикала, штите здраве ћелије од оштећења те неутрализују токсине.

Коментари 0
Повезане вијести
Зашто је добро пити воду с ђумбиром и лимуном Зашто је добро пити воду с ђумбиром и лимуном
Лимунада с медом еликсир здравља Лимунада с медом еликсир здравља
Мед у служби здравља и љепоте лица Мед у служби здравља и љепоте лица
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    1h 51m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    14h 28m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    18h 16m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    23h 20m
    1
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    18h 0m
    0