Фамосу три шампионске титуле

21.03.2021. 12:51
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Јуче је у Лукавцу одржано Првенство БиХ за полетарце у конкуренцији преко 50 клубова полетарци Фамоса пласирали су се међу три најуспјешније екипе.

- Због новонастале ситуације на овом првенству наступали смо са свега седам полетараца и једном полетарком што нам је опет на крају било довољно да се пласирамо међу три најбоље екипе – казали су нам из џудо клуба Фамос.

Поново је заблистао, према ријечима тренера,  засигурно најбољи полетарац региона Милијан Велетић који је и овога пута све своје противнике побједио са максималним резултатом 10:0 и тако по трећи пут заредом постао шампион БиХ.

Златне медаље освојили су и Марко Јањић у категорији до 55 килограма. и  талентована Марија Симанић која тренира свега осам мјесеци у категорији до 36 килограма.

Бронзане медаље освојили су и актуелни шампион Републике Српске  Никола Андрић у категорији испод 30 килограма .,Лазар Вујичић у категорији испод 38 килограма и Филип Шеховац у категорији испод 42 килограма.

Коментари 0
Повезане вијести
Дадо Штака вицепрвак БиХ (ФОТО) Дадо Штака вицепрвак БиХ (ФОТО)
„Фамосу“ пехар за најуспјешнији клуб сениорског првенства Републике Српске „Фамосу“ пехар за најуспјешнији клуб сениорског првенства Републике Српске
Џудо клуб Фамос један од најуспјешнијих клубова на државном првенству Џудо клуб Фамос један од најуспјешнијих клубова на државном првенству
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    3m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    18h 25m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    19h 40m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    23h 58m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    15h 33m
    0