Famosu tri šampionske titule

21.03.2021. 12:51
0
IZVOR: KATERA

Juče je u Lukavcu održano Prvenstvo BiH za poletarce u konkurenciji preko 50 klubova poletarci Famosa plasirali su se među tri najuspješnije ekipe.

- Zbog novonastale situacije na ovom prvenstvu nastupali smo sa svega sedam poletaraca i jednom poletarkom što nam je opet na kraju bilo dovoljno da se plasiramo među tri najbolje ekipe – kazali su nam iz džudo kluba Famos.

Ponovo je zablistao, prema riječima trenera,  zasigurno najbolji poletarac regiona Milijan Veletić koji je i ovoga puta sve svoje protivnike pobjedio sa maksimalnim rezultatom 10:0 i tako po treći put zaredom postao šampion BiH.

Zlatne medalje osvojili su i Marko Janjić u kategoriji do 55 kilograma. i  talentovana Marija Simanić koja trenira svega osam mjeseci u kategoriji do 36 kilograma.

Bronzane medalje osvojili su i aktuelni šampion Republike Srpske  Nikola Andrić u kategoriji ispod 30 kilograma .,Lazar Vujičić u kategoriji ispod 38 kilograma i Filip Šehovac u kategoriji ispod 42 kilograma.

Komentari 0
Povezane vijesti
Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu
Dado Štaka viceprvak BiH (FOTO) Dado Štaka viceprvak BiH (FOTO)
„Famosu“ pehar za najuspješniji klub seniorskog prvenstva Republike Srpske „Famosu“ pehar za najuspješniji klub seniorskog prvenstva Republike Srpske
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    12h 6m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    13h 53m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    12h 53m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    9h 33m
    0
  • Nađa Rudakijević, učenica OŠ „Petar Petrović Njegoš“, nagrađena na likovnom konkursu Crvenog krsta
    8h 51m
    0