Гимназијалка Милица Ђукић представник БиХ на Форуму младих 2022.

06.02.2022. 19:57
1
ИЗВОР: Катера

Канцеларија Уједињених нација у БиХ изабрала је ученицу другог разреда Гимназије у Средњошколском центру "Пале" Милица Ђукић за представника БиХ на Форуму младих 2022. године.

Канцеларија Уједињених нација за дрогу и криминал организује Форум младих у оквиру Одјељења за превенцију, лијечење и рехабилитацију и окупља активне младе лидере, који се баве превенцијом употребе дроге и промоцијом здравља и добробити својих вршњака.

- Ово је битан пројекат за мене, јер сам дуги низ година свједок како опојна средства уништавају животе младих у мојој околини, желим да то престане. Желим да моји вршњаци живе здравим животом и постану активни чланови заједнице - изјавила је шеснаестогодишња Милица.

- Познавајући Милицу и њену преданост како наставним, тако и ваннаставним активностима сигурни смо да ће оправдати своје учешће на овом форуму - изјавила је ово помоћник директора Вера Чулина, те додала да Милица има велики потенцијал.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Dragan 07.02.2022. 21:04
    Srecno Milice...
Повезане вијести
Алекса Вукадин ученик генерације Средњошколског центра „Пале“ Алекса Вукадин ученик генерације Средњошколског центра „Пале“
Ученици СШЦ "Пале" и наставници у шетњи поводом Дана српског јединства (ФОТО) Ученици СШЦ "Пале" и наставници у шетњи поводом Дана српског јединства (ФОТО)
У Средњошколском центру „Пале“ планиран упис 168 ученика У Средњошколском центру „Пале“ планиран упис 168 ученика
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    12h 7m
    8
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    12h 21m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    14h 38m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    12h 13m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    4h 28m
    0