Gimnazijalka Milica Đukić predstavnik BiH na Forumu mladih 2022.

06.02.2022. 19:57
1
IZVOR: Katera

Kancelarija Ujedinjenih nacija u BiH izabrala je učenicu drugog razreda Gimnazije u Srednjoškolskom centru "Pale" Milica Đukić za predstavnika BiH na Forumu mladih 2022. godine.

Kancelarija Ujedinjenih nacija za drogu i kriminal organizuje Forum mladih u okviru Odjeljenja za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju i okuplja aktivne mlade lidere, koji se bave prevencijom upotrebe droge i promocijom zdravlja i dobrobiti svojih vršnjaka.

- Ovo je bitan projekat za mene, jer sam dugi niz godina svjedok kako opojna sredstva uništavaju živote mladih u mojoj okolini, želim da to prestane. Želim da moji vršnjaci žive zdravim životom i postanu aktivni članovi zajednice - izjavila je šesnaestogodišnja Milica.

- Poznavajući Milicu i njenu predanost kako nastavnim, tako i vannastavnim aktivnostima sigurni smo da će opravdati svoje učešće na ovom forumu - izjavila je ovo pomoćnik direktora Vera Čulina, te dodala da Milica ima veliki potencijal.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Dragan 07.02.2022. 21:04
    Srecno Milice...
Povezane vijesti
Aleksa Vukadin učenik generacije Srednjoškolskog centra „Pale“ Aleksa Vukadin učenik generacije Srednjoškolskog centra „Pale“
Učenici SŠC "Pale" i nastavnici u šetnji povodom Dana srpskog jedinstva (FOTO) Učenici SŠC "Pale" i nastavnici u šetnji povodom Dana srpskog jedinstva (FOTO)
U Srednjoškolskom centru „Pale“ planiran upis 168 učenika U Srednjoškolskom centru „Pale“ planiran upis 168 učenika
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    18h 25m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    8h 21m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    20h 12m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    15h 52m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    19h 12m
    0