Грађани Бора се опраштају од Данке

04.04.2024. 19:55
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Грађани Бора од данас поподне окупљају се спонтано у центру града, гдје на платоу испред Дома културе пале свијеће, остављају цвијеће и играчке.

Министар полиције Братислав Гашић саопштио је грађанима оно чега су се највише прибојавали посљедњих десет дана – двогодишња Данка Илић из Бора је мртва.

Грађани Бора су послије конференције за медије министра Гашића, на којој је изнио детаље о нестанку и смрти дјевојчице, као и о осумњиченима, спонтано почели да пристижу у центар града и опраштају се од дјетета које је тражила цијела Србија, преноси Н1.

На платоу испред Дома културе Борани су оставили цвијеће, балоне, плишане играчке и запалили свијеће за убијену дјевојчицу.

Слика

Фото: Весна Лаловић/ nova.rs

Данка Илић (2) је нестала 26. марта испред куће у насељу Бањско Поље код Бора. Истог дана започела је потрага за њом у којој је учествовао велики број припадника полиције, Горске службе спасавања, али и грађана.

Снимак из Беча на тренутак је дао наду да је дјевојчица жива и да се тамо налази, али је у четвртак ујутро стигла вијест да је она мртва.

За смрт су осумњичена двојица радника борског Водовода, а тијело још није пронађено и потрага је у току.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Анонимно 04.04.2024. 22:40
    Бог малену душицу да прими у свој загрљај.Вјечна ти Слава,малени анђеле🕊️🕊️🕊️
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Наложено вјештачење предмета из аутомобила којим је ударена Данка Наложено вјештачење предмета из аутомобила којим је ударена Данка
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    23h 44m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    14h 4m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    3h 17m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    3h 11m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    18h 8m
    0