Хуманитарна акција за породице Тодоровић и Терзић на Јахорини

29.02.2024. 15:15
0
ИЗВОР: katera.news

Олимпијски центар Јахорина организује још једну хуманитарну акцију, овај пут за прикупљање помоћи породицама Тодоровић и Терзи, чије су куће изгорјеле у пожарима.

Уколико желите да учествујете у акцији, можете то учини тако што ћете оставите хуманитарни прилог у кутију која ће бити постављена на улазу у гондолу Пољице и тако добити бесплатну панорамску вожња гондолом.

Бесплатна панорамска вожња годнолим Пољице биће организована сваког петка, суботе и недјеље до краја сезоне.

Поред тога, у шопу Олимпијског центра, на улазу у Олимп бар, биће постављена кутија за хуманитарне прилоге.

Подсјећамо, 23. фебруара је у мјесту Ћемановићи у Палама изгорјела кућа породице ТодоровићБојану Тодоровићу изгорјела је кућа у којој је живио са мајком и двоје дјеце. 

  • Изгорјела кућа породице Тодоровић у Палама, покренуте хуманитарне акције
    23.02.2024. 13:31

    Синоћ је у Палама у мјесту Ћемановићи изгорјела кућа породице Тодоровић.Бојану Тодоровићу изгорјела је кућа у којој је живио са мајком и двоје дјеце. С обзиром да су остали без свега, потребна ...

Источно Сарајево
Изгорјела кућа породице Тодоровић у Палама, покренуте хуманитарне акције


У незапамћеној трагедији која се десила 15. јануара у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром, у општини Пале, смртно су страдале тридесеттрогодишња мајка и осмогодишња кћерка. У пожару су изгорјели комплетно приземље и спрат лијевог дијела дуплекса куће.

  • У пожару у Мокром изгорјели мајка и дијете
    15.01.2024. 09:32

    У пожару који је ноћас избио у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром, општина Пале, смртно су страдали тридесеттрогодишња жена и осмогодишње дијете. Командир Одјељења ватрогасне јединице...

Источно Сарајево
У пожару у Мокром изгорјели мајка и дијете

Василија и његовог млађег брата те кобне ноћи спасао је отац Љубиша који је успио да их из ватрене стихије извуче кроз прозор, те евакуише родитеље из приземља.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин” Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин”
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    23h 24m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 8m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    16h 53m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    13h 52m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 4m
    0