Испеците хрскаву и укусну пицу у тави

08.05.2020. 11:47
0
ИЗВОР: Nezavisne

Пица је једно од најпознатијих и једноставних јела за направити, а сад су кувари открили како још олакшати и убрзати посао печењем пице у тави. Пица из таве одлична је за брзински ручак или као грицкалица између јела, а ево како је направити у само неколико минута.

Прво што требате направити је у вашу таву ставити тијесто, парадајз те сир. Затим таву ставите на ватру и загријавајте десет минута, све док се сир потпуно не растопи. Након што се сир растопи, можете додати и остале додатке по жељи или мало босиљка за прави италијански угођај и окус.

Кендал Залуски, куварица, рекла је како је тава одлична за печење укусне и једноставне пице.

- Сматрам да је то најбољи начин да се добије савршена пица код куће. У тави добијете ватру која загријава тијесто те оставља доњи дио тијеста хрскав и укусан, као да је печена у крушној пећи -  рекла је Кендал.

Кувари заправо препоручују да се пица пече у тави јер је боља од рерне. Већина рерни може постићи температуру само до 250 степени Целзијуса, док се пица уобичајено пече на 400 до 500 степени Целзијуса, што помоћу таве лако можете постићи.

Коментари 0
Повезане вијести
Тијесто за пицу као из ресторана Тијесто за пицу као из ресторана
Пица мафини Пица мафини
Знате ли зашто су све кутије за пицу коцкасте, а не округле? Знате ли зашто су све кутије за пицу коцкасте, а не округле?
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    12h 16m
    0
  • Слани мафини
    21h 37m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    23h 32m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    21h 26m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    15h 55m
    3