Источна Илиџа: Потписан уговор о изградњи дјечијег игралишта

03.08.2020. 17:38
1
ИЗВОР: istocnailidza.net

Начелник општине Маринко Божовић и директорица фирме “Flex Invest“ д.о.о. из Сарајева данас су потписали уговор о извођењу радова на изградњи дјечијег игралишта, које се налази уз шеталиште „Др Миодраг Лазић“.

Вриједност пројекта износи 37.752,00 КМ са ПДВ-ом, од чега је 20.000,00 КМ обезбиједила компанијa М:Тел, својом донацијом, а остатак потребних средстава финансираће се из буџета Општине Источна Илиџа. Испод игралишта, које ће бити опремљено комбинованим справама за дјецу, уградиће се подлога од тартана. Кућица која се тренутно налази на мјесту гдје је планирана изградња игралишта се дорађује и биће премјештена на друго мјесто.

Слика

Начелник Маринко Божовић је изразио велико задовољство због потписаног уговора и реализације овог пројекта, с обзиром да је намијењен најмлађим становницима општине Источна Илиџа.

-На Добрињи I, у непосредној близини храма Светог Василија Острошког и шеталишта планирамо низ радова који ће употпунити ову цјелину, као једну од најпрепознатљивијих тачака наше општине. Поред великог парка који је планиран на овом простору, сматрамо да је изградња мањих паркова за дјецу, који ће, прије свега бити сигурни, али ће такође подстицати њихов развој, машту и креативност, веома важна и корисна– закључио је начелник Божовић.

Очекује се да ће радови бити започети до краја ове седмице, а рок за извођење радова је 30 дана.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Dragan M 03.08.2020. 19:10
    Svaka cast nacelnice Bozovicu! Vi imate razumjevanja za sve kategorije stanovnistva. Domacinski!
    Svi smo uz Vas!
Повезане вијести
Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО) Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    21h 47m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    19h 22m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    5h 21m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    3h 48m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    5h 40m
    0