Источно Ново Сарајево: Обезбијеђена средства за бесплатно скијање најмлађих

25.02.2020. 20:19
0
ИЗВОР: Глас Српске

Општина Источно Ново Сарајево обезбиједиће потребна финансијска средства да би најмлађи суграђани из предшколских установа могли бесплатно скијати на Јахорини, саопштено је из ове локалне заједнице.

Општина Источно Ново Сарајево је донијела ту одлуку након што је Олимпијски центар (ОЦ) "Јахорина" обуставио примјену уговора о бесплатном коришћењу скијалишта за дјецу са подричја ове локалне заједнице. 

Полазници предшколских установа "Вратите нам осмијех", "Патријарх Павле" и "Маца" са подручја општине Источно Ново Сарајево, имаће прилику да у наредних пет дана наставе уживање у зимским чаролијама, савладају основне технике скијања и одлично се забаве, наводи се у саопштењу. 

Општинска управа изражава искрено жаљење због одлуке руководства ОЦ "Јахорина" проистекле из неодговорног понашања појединаца у овој локалној заједници. 

Примјена уговора о бесплатном кориштењу скијалишта, који је склопљен са ОЦ "Јахорина", обустављена је од сриједе, 19. фебруара, због злоупотреба ски-карата. 

- Злоупотреба од неколико појединаца у периоду од 10. до 15. фебруара довела је до прекида досадашње успјешне сарадње између ОЦ и општине Источно Ново Сарајево на уштрб грађана који су савјесно користили услуге програма - наведено је раније из ОЦ "Јахорина". 

Уговор који је дјеци се подручја града Источно Сарајево омогућио бесплатно скијање потписан је 2. јануара на Јахорини.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији фудбалски турнир 1. и 2. јуна у Источном Новом Сарајеву Дјечији фудбалски турнир 1. и 2. јуна у Источном Новом Сарајеву
Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
У понедјељак обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде У понедјељак обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде
Најчитаније
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    22h 17m
    1
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    3h 45m
    5
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    16h 55m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    17h 27m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    23h 0m
    0