Istočno Novo Sarajevo: Obezbijeđena sredstva za besplatno skijanje najmlađih

25.02.2020. 20:19
0
IZVOR: Glas Srpske

Opština Istočno Novo Sarajevo obezbijediće potrebna finansijska sredstva da bi najmlađi sugrađani iz predškolskih ustanova mogli besplatno skijati na Jahorini, saopšteno je iz ove lokalne zajednice.

Opština Istočno Novo Sarajevo je donijela tu odluku nakon što je Olimpijski centar (OC) "Jahorina" obustavio primjenu ugovora o besplatnom korišćenju skijališta za djecu sa podričja ove lokalne zajednice. 

Polaznici predškolskih ustanova "Vratite nam osmijeh", "Patrijarh Pavle" i "Maca" sa područja opštine Istočno Novo Sarajevo, imaće priliku da u narednih pet dana nastave uživanje u zimskim čarolijama, savladaju osnovne tehnike skijanja i odlično se zabave, navodi se u saopštenju. 

Opštinska uprava izražava iskreno žaljenje zbog odluke rukovodstva OC "Jahorina" proistekle iz neodgovornog ponašanja pojedinaca u ovoj lokalnoj zajednici. 

Primjena ugovora o besplatnom korištenju skijališta, koji je sklopljen sa OC "Jahorina", obustavljena je od srijede, 19. februara, zbog zloupotreba ski-karata. 

- Zloupotreba od nekoliko pojedinaca u periodu od 10. do 15. februara dovela je do prekida dosadašnje uspješne saradnje između OC i opštine Istočno Novo Sarajevo na uštrb građana koji su savjesno koristili usluge programa - navedeno je ranije iz OC "Jahorina". 

Ugovor koji je djeci se područja grada Istočno Sarajevo omogućio besplatno skijanje potpisan je 2. januara na Jahorini.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 37m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 28m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 15m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 41m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 23m
    0