Иза дојава о бомбама стоји дванаестогодишњак

01.03.2024. 20:00
0
ИЗВОР: Танјуг

Иза дојава о бомбама у београдским школама и аеродрому крије се дванаестогодишњак!

Припадници Управе за технику МУП-а и Полицијска управа Београд, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду - Посебним јавним тужилаштвом за високотехнолошки криминал, идентификовали су и пронашли 12-годишњег дечака који је мејлом слао пријетње експлозивним направама на адресе више основних и средњих школа у Србији, као и Аеродрому "Никола Тесла".

Раније данас примљене су дојаве о постављеним бомбама у једној основној школи у Раковици, као и у два авиона на Аеродрому "Никола Тесла".

Компаније Аир Монтенегро и "Wizz Air" синоћ су саопштиле да су пилоти на њиховим летовима добили дојаве о постављеним бомбама, због чега су сви путници и чланови посаде евакуисани.

Београдски аеродром "Никола Тесла" поново је отворен за саобраћај око 22.30, након што је привремено био затворен због дојава о бомби за које се испоставило да су биле лажне.

Коментари 0
Повезане вијести
Двије бебе испале из колица, превезене у Ургентни центар Двије бебе испале из колица, превезене у Ургентни центар
Марина добила нову јетру – „Загрлићу своју ћерку, њу сам оставила да ме чека“ Марина добила нову јетру – „Загрлићу своју ћерку, њу сам оставила да ме чека“
Игор Кушић завршио школовање на Високим студијима безбједности и одбране Републике Србије Игор Кушић завршио школовање на Високим студијима безбједности и одбране Републике Србије
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 15m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 14m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 50m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 11m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 54m
    9