Иза дојава о бомбама стоји дванаестогодишњак

01.03.2024. 20:00
0
ИЗВОР: Танјуг

Иза дојава о бомбама у београдским школама и аеродрому крије се дванаестогодишњак!

Припадници Управе за технику МУП-а и Полицијска управа Београд, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду - Посебним јавним тужилаштвом за високотехнолошки криминал, идентификовали су и пронашли 12-годишњег дечака који је мејлом слао пријетње експлозивним направама на адресе више основних и средњих школа у Србији, као и Аеродрому "Никола Тесла".

Раније данас примљене су дојаве о постављеним бомбама у једној основној школи у Раковици, као и у два авиона на Аеродрому "Никола Тесла".

Компаније Аир Монтенегро и "Wizz Air" синоћ су саопштиле да су пилоти на њиховим летовима добили дојаве о постављеним бомбама, због чега су сви путници и чланови посаде евакуисани.

Београдски аеродром "Никола Тесла" поново је отворен за саобраћај око 22.30, након што је привремено био затворен због дојава о бомби за које се испоставило да су биле лажне.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    17h 49m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    19h 0m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    20h 26m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    20h 31m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    19h 59m
    0