Iza dojava o bombama stoji dvanaestogodišnjak

01.03.2024. 20:00
0
IZVOR: Tanjug

Iza dojava o bombama u beogradskim školama i aerodromu krije se dvanaestogodišnjak!

Pripadnici Uprave za tehniku MUP-a i Policijska uprava Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu - Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, identifikovali su i pronašli 12-godišnjeg dečaka koji je mejlom slao prijetnje eksplozivnim napravama na adrese više osnovnih i srednjih škola u Srbiji, kao i Aerodromu "Nikola Tesla".

Ranije danas primljene su dojave o postavljenim bombama u jednoj osnovnoj školi u Rakovici, kao i u dva aviona na Aerodromu "Nikola Tesla".

Kompanije Air Montenegro i "Wizz Air" sinoć su saopštile da su piloti na njihovim letovima dobili dojave o postavljenim bombama, zbog čega su svi putnici i članovi posade evakuisani.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je otvoren za saobraćaj oko 22.30, nakon što je privremeno bio zatvoren zbog dojava o bombi za koje se ispostavilo da su bile lažne.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osumnjičeni za ubistvo Danke na psihijatrijskom vještačenju u Beogradu Osumnjičeni za ubistvo Danke na psihijatrijskom vještačenju u Beogradu
Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta
Nacistička Njemačka prije 83 godine bombardovala Beograd Nacistička Njemačka prije 83 godine bombardovala Beograd
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    12h 3m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    12h 47m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    16h 52m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    16h 56m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    2h 23m
    0