Изашао трејлер за дугоочекивану серију „Кости“ (ВИДЕО)

20.08.2020. 11:22
0
ИЗВОР: Srpska.info

Вишемјесечном ишчекивању је дошао крај – серија „Кости“ је спремна и пред публику премијерно стиже 21. новембра 2020. године у 20 часова на Првом програму Радио-телевизије Србије.

осонога продукција“, која заједно са РТС-ом стоји иза овог пројекта, објавила је данас трејлер и тако потврдила да нас чека најнапетија серијска јесен.

Након великог успјеха серије и филма „Месо“, „Кости“ долазе као други дио трилогије смјештене у Бањој Луци. Снимане су током 2019. године према сценарију Николе Пејаковића, у режији Саше Хајдуковића, док продукцију потписује Бранкица Јанковић.

У двије и по минуте трејлера откривена су сјајна глумачка имена, њихова снажна емоција, али и мали увод у велике заплете.

– Готово годину дана смо провели у монтажи, настојећи да сваки минут финалног садржаја савршено прикаже суровост реалности коју ‘Кости’ носе. Знамо да публика широм регије с нестрпљењем ишчекује нашу серијску причу, а сада могу са сигурношћу рећи – „Кости“ ће бити тешке, али и брутално стварне – рекао је Хајдуковић.

Окосницу приче чине два лика с истим именом – Коста, који се на различите начине и сваки у свом свијету боре за опстанак у систему у којем су потпуно разорене породичне, друштвене и културне вриједности. Док Коста Говоруша, избјеглица из Крајине, покушава да са сестром Кристином некако преживи бавећи се кречењем, Коста Гајић мирно гради каријеру у лијепом друштву своје жене Зорице, иначе директорке маркетиншке агенције. Да „све има тачку пуцања“ доказују двојица јунака који сваки на свој начин и сваки у своје вријеме имају личну освету.

Главне улоге тумаче Јово Максић, Љубиша Савановић, Драган Мићановић, Александар Ђурица, Борис Исаковић, Милица Јаневски, Никола Пејаковић, Никола Ракочевић, Дејан Аћимовић, Леа Секулић и Николина Фригановић.

Коментари 0
Повезане вијести
Амерички плаћеник продаје прстење од руских костију Амерички плаћеник продаје прстење од руских костију
Сутра почиње емитовање нове серије "Сложна браћа" Сутра почиње емитовање нове серије "Сложна браћа"
Јужни ветар 2 испраћен овацијама у Пули Јужни ветар 2 испраћен овацијама у Пули
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    17h 20m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    16h 51m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    13h 7m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    17h 14m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    9h 2m
    2