Izašao trejler za dugoočekivanu seriju „Kosti“ (VIDEO)

20.08.2020. 11:22
0
IZVOR: Srpska.info

Višemjesečnom iščekivanju je došao kraj – serija „Kosti“ je spremna i pred publiku premijerno stiže 21. novembra 2020. godine u 20 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

osonoga produkcija“, koja zajedno sa RTS-om stoji iza ovog projekta, objavila je danas trejler i tako potvrdila da nas čeka najnapetija serijska jesen.

Nakon velikog uspjeha serije i filma „Meso“, „Kosti“ dolaze kao drugi dio trilogije smještene u Banjoj Luci. Snimane su tokom 2019. godine prema scenariju Nikole Pejakovića, u režiji Saše Hajdukovića, dok produkciju potpisuje Brankica Janković.

U dvije i po minute trejlera otkrivena su sjajna glumačka imena, njihova snažna emocija, ali i mali uvod u velike zaplete.

– Gotovo godinu dana smo proveli u montaži, nastojeći da svaki minut finalnog sadržaja savršeno prikaže surovost realnosti koju ‘Kosti’ nose. Znamo da publika širom regije s nestrpljenjem iščekuje našu serijsku priču, a sada mogu sa sigurnošću reći – „Kosti“ će biti teške, ali i brutalno stvarne – rekao je Hajduković.

Okosnicu priče čine dva lika s istim imenom – Kosta, koji se na različite načine i svaki u svom svijetu bore za opstanak u sistemu u kojem su potpuno razorene porodične, društvene i kulturne vrijednosti. Dok Kosta Govoruša, izbjeglica iz Krajine, pokušava da sa sestrom Kristinom nekako preživi baveći se krečenjem, Kosta Gajić mirno gradi karijeru u lijepom društvu svoje žene Zorice, inače direktorke marketinške agencije. Da „sve ima tačku pucanja“ dokazuju dvojica junaka koji svaki na svoj način i svaki u svoje vrijeme imaju ličnu osvetu.

Glavne uloge tumače Jovo Maksić, Ljubiša Savanović, Dragan Mićanović, Aleksandar Đurica, Boris Isaković, Milica Janevski, Nikola Pejaković, Nikola Rakočević, Dejan Aćimović, Lea Sekulić i Nikolina Friganović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Američki plaćenik prodaje prstenje od ruskih kostiju Američki plaćenik prodaje prstenje od ruskih kostiju
Sutra počinje emitovanje nove serije "Složna braća" Sutra počinje emitovanje nove serije "Složna braća"
Južni vetar 2 ispraćen ovacijama u Puli Južni vetar 2 ispraćen ovacijama u Puli
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    16h 38m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 11m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 3m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 11m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 8m
    0