"Јахоринке" наставиле побједнички низ у Првој лиги РС

23.02.2020. 13:49
0
ИЗВОР: Катера

Одбојкашице "Јахорине" наставиле су побједнички низ у другом дијелу сезоне Прве лиге Републике Српске, а посљедњи био је окршај са "Модричом" у гостима, одакле су Паљанке однијеле цјелокупан плијен.

У овом сусрету, домаћа "Модрича" успјела је да освоји само први и испоставиће се касније једини сет на мечу, те су Паљанке показале због чега су фаворити за повратак у елитни ранг бх. одбојке. Оне су на крају овог меча славиле резултатом 3:1 (27:25; 25:17; 25:17, 25:23).

Тренер Данило Тадић је у изјави за Катеру рекао да је у овом мечу имао проблема са играчким кадром, те да у Модричу нису путовале неке од стандардних одбојкашица.

- У овом мечу нисам могао рачунати на Ању Гутаљ, Милицу Крајишник, Милицу Крунић и Соњу Јегдић, те смо из тог разлога у први састав уврстили младе одбојкашице Марију Ковачевић, Ању Ђокановић и Софију Кременовић, што се испоставило као добар потез - каже Тадић.

Тадић додаје да је Ковачевићева одиграла одлично на овој утакмици, те доказала да посједује велики квалитет, што ће сигурно имати прилике да покаже и у наредним утакмицама. 

"Јахоринке" су у прошлом колу Прве лиге Републике Српске, на старту другог дијела сезоне, славиле у Зворнику против домаће "Дрине" резултатом 3:0, а у наредном мечу, пред својом публиком ће дочекати екипу "Херцеговца" из Билеће.

 

Новинар: Миљан Рашевић

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
„Фамос“ на гостовању у Градишци „Фамос“ на гостовању у Градишци
Фамос у Прњавору почиње наступ у Првој лиги Републике Српске Фамос у Прњавору почиње наступ у Првој лиги Републике Српске
Божовић: Са јаким играчким кадром и јаким Управним одбором улазимо у Прву лигу Божовић: Са јаким играчким кадром и јаким Управним одбором улазимо у Прву лигу
Најчитаније
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    20h 38m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    23h 59m
    0
  • Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
    22h 57m
    0
  • Мотоциклиста слетио са пута, преминуо на путу до болнице
    17h 17m
    0
  • Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској
    13h 35m
    7