"Jahorinke" nastavile pobjednički niz u Prvoj ligi RS

23.02.2020. 13:49
0
IZVOR: Katera

Odbojkašice "Jahorine" nastavile su pobjednički niz u drugom dijelu sezone Prve lige Republike Srpske, a posljednji bio je okršaj sa "Modričom" u gostima, odakle su Paljanke odnijele cjelokupan plijen.

U ovom susretu, domaća "Modriča" uspjela je da osvoji samo prvi i ispostaviće se kasnije jedini set na meču, te su Paljanke pokazale zbog čega su favoriti za povratak u elitni rang bh. odbojke. One su na kraju ovog meča slavile rezultatom 3:1 (27:25; 25:17; 25:17, 25:23).

Trener Danilo Tadić je u izjavi za Kateru rekao da je u ovom meču imao problema sa igračkim kadrom, te da u Modriču nisu putovale neke od standardnih odbojkašica.

- U ovom meču nisam mogao računati na Anju Gutalj, Milicu Krajišnik, Milicu Krunić i Sonju Jegdić, te smo iz tog razloga u prvi sastav uvrstili mlade odbojkašice Mariju Kovačević, Anju Đokanović i Sofiju Kremenović, što se ispostavilo kao dobar potez - kaže Tadić.

Tadić dodaje da je Kovačevićeva odigrala odlično na ovoj utakmici, te dokazala da posjeduje veliki kvalitet, što će sigurno imati prilike da pokaže i u narednim utakmicama. 

"Jahorinke" su u prošlom kolu Prve lige Republike Srpske, na startu drugog dijela sezone, slavile u Zvorniku protiv domaće "Drine" rezultatom 3:0, a u narednom meču, pred svojom publikom će dočekati ekipu "Hercegovca" iz Bileće.

 

Novinar: Miljan Rašević

 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
„Famos“ na gostovanju u Gradišci „Famos“ na gostovanju u Gradišci
Famos u Prnjavoru počinje nastup u Prvoj ligi Republike Srpske Famos u Prnjavoru počinje nastup u Prvoj ligi Republike Srpske
Božović: Sa jakim igračkim kadrom i jakim Upravnim odborom ulazimo u Prvu ligu Božović: Sa jakim igračkim kadrom i jakim Upravnim odborom ulazimo u Prvu ligu
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    6h 13m
    0
  • Slani mafini
    15h 34m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    17h 29m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    15h 23m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    9h 52m
    3