Једномјесечни притвор осумњиченом за убиство у Сокоцу

14.06.2023. 11:17
1
ИЗВОР: srna.rs

Окружни суд у Источном Сарајеву одредио је једномјесечни притвор мушкарцу чији су иницијали Д.С. који је осумњичен за недавно убиство у Сокоцу.

Њему је притвор одређен због постојања основане сумње да је починио кривична дјела тешко убиство и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, наведено је на интернет страници Окружног суда у Источном Сарајеву.

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву предложило је притвор због опасности да ће Д.С. боравком на слободи утицати на свједоке, уништити, сакрити, измијенити доказе или трагове важне за кривични поступак, те да би пуштање на слободу осумњиченог резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда.

Против ове одлуке суда дозвољена је жалба у року од 24 часа.

Д.С. је осумњичен да је у сриједу, 7. јуна, у Сокоцу након краће вербалне препирке из пиштоља испалио више хитаца у лице чији су иницијали М.М. од којих је преминуо.

У пуцњави која се догодила у послијеподневним часовима у Улици цара Лазара, осумњичени Д.С. је рањен.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Rus 14.06.2023. 12:51
    Ајде да мало размишљамо позитивно. Дали се ово убиство могло спријечити? Наравно да јесте. Да су службе задужене за то радиле оно за шта су плаћене сигурно се ово неби десило. Гажење људи са аутомобилом такође се могло спречити. И опет иста ствар. Ко је требао радити није радио а плаћен је та то. И уназад пет и више година исте ствари. Ко је требао радити није радио. Одбор за безбједност каже прије 45 дана да је базбједносна ситуација задовољавајућа. Ту су сједили сви одговорни. И сад ником ништа. Цицко каже да полиција треба да појача свој рад. Рече о остаде жив. Која полиција? Ко је одговоран? Ти Милована Бјелица, ти Радоване Шаренац, ти Павле Боровчанину, и још их пуно има. Сад кад је пала мртва глава нико није одговоран. А могло је другачије. И нема више времена. Сви поднесете оставке да дођу нормални људи, да нас још мало што је остало нормално живимо. Са вама нам нема нити мира нити среће нити безбједности. Шта још да се деси да би ви то приметили. СРАМОТА!!!!
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    20h 38m
    3
  • Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
    23h 58m
    0
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    23h 50m
    0
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    22h 16m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    18h 24m
    0