Јелена Комленовић након повратка у Премијер лигу: За понос Пала и цијеле регије

02.07.2020. 19:08
0
ИЗВОР: Nezavisne

Очекујемо да ћемо наставити да пишемо лијепе странице паљанске одбојке и да ћемо бити на понос регији, граду и општини, поручила је ово одбојкашица "Јахорине", новог-старог бх. премијерлигаша, Јелена Комленовић (25).

Јахорина је у минулој сезони сјајним играма на терену, а касније и одлуком Управног одбора Одбојкашког савеза Републике Српске (због пандемије вируса корона) проглашена за новог шампиона Републике Српске, што ју је поново вратило у елитни ранг бх. одбојке. Комленовићева, која је једна од стубова у игри тима Данила Тадића, признаје да је иза ње и њених саиграчица једна од љепших сезона.

- Ово је за мене била већ шеста сезона у ЖОК "Јахорина", али дефинитивно једна од љепших, испуњена добрим утакмицама, игром, атмосфером и убједљивим првим мјестом, што нас је довело до експресног повратка у елитни ранг, гдје и припадамо - каже одбојкашица рођена у Калиновику са паљанском адресом.

За Јелену освојена титула није ништа ново с обзиром на то да је била члан овог колектива и прије три године, када су Паљанке такође освојиле прво мјесто у Првој лиги Републике Српске, а затим наредне сезоне биле петопласиране у Премијер лиги. Сада вјерује како неће играти само једно љето у Премијер лиги БиХ.

- Надам се да ћемо у новој сезони испунити циљеве, али првенствени циљ је опстанак, а уколико успијемо да задржимо исти кадар и добијемо појачање, тј. направимо спој младости и искуства, успјех је неизбјежан. Уз то, потребна нам је свакако финансијска подршка општине, за коју сматрамо да неће изостати ако узмемо у обзир да смо на нашој Сарајевско-романијској регији једини премијерлигаши - истиче једна од најбољих одбојкашица премијерлигаша из Пала.

Јелена је посебно поносна на атмосферу која влада унутар овог успјешног колектива. Управо је она и један од "криваца" што ће се Јахорина поново такмичити са најбољим бх. екипама.

- Оно о чему увијек поносно говорим јесте атмосфера у клубу, добра комуникација са тренером и предсједником, који увијек имају разумијевања за све наше обавезе и потребе. Потом однос међу играчицама, гдје је већина нас годинама скупа на терену, што резултира хомогеношћу, другарствима, позитивном енергијом те се уједно трудимо да се нађемо на располагању млађим играчима прије свега као подршка, а потом да им дамо и неки савјет - наглашава Комленовићева и додаје:

- Моје амбиције су да наставим да играм за Јахорину уколико успијем да ускладим пословне обавезе са спортом, а с обзиром на то да сам до сада успјешно комбиновала образовање и одбојку, трудићу се да ми и сада то пође за руком -

Иначе, осим што једва чека нову сезону, Јелена је и те како успјешна и ван терена. Тренутно се спрема за посљедњи испит на Правном факултету у Палама, након чега ћемо имати још једног академског грађанина испод мреже.

Коментари 0
Повезане вијести
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО) Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
Прикупљено 55 доза крви у Палама Прикупљено 55 доза крви у Палама
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    13h 0m
    8
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    13h 14m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    15h 31m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    13h 6m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    5h 21m
    0