"Кендо менаџер" - Рјешење за управљање пројектима

24.06.2020. 14:05
0
ИЗВОР: Катера

Како бисте унаприједили ваш бизнис, олакшали пословање и поједноставили управљање пројектима, у доба када се много посла обавља онлајн и када дио радника ради од куће, или са неких других локација, идеално је вријеме да испробате помоћ доброг софтвера. 

У понуди компаније м:тел можете пронаћи "Kendo Manager", који је управо софтвер који у потпуности нуди рјешење за управљање пројектима, пројектним активностима, трошковима, материјалним и људским ресурсима на пројекту.

„Kendo Manager" је прилагођен и за традиционалну и агилну методологију управљања пројектима. Без обзира на вашу дјелатност, било да се бавите, грађевином, продајом, ИТ пројектима, администрацијом, маркетиншким пројектима... овај софтвер ће вам значајно олакшати и оптимизовати радне процесе. 

Уз „Kendo Manager Software", менаџери могу пратити све активне пројекте и све активности у пројектима истовремено са једне прегледне контролне табле. Сви детаљи који су важни се лако могу видјети, укључујући пројектне активности, проблеме и промјене у пројекту, ризике, кључне догађаје, укупне трошкове и укупно вријеме проведено у реализацији пројеката.

Уз контролне табле штедите вријеме прегледа статуса, а ту су и извјештаји, сви документи и фајлови на једном мјесту и потпуна комуникација – системске поруке, календар и коментари тимова…

Како бисте се увјерили у ефикасност и функционалност ове услуге, „Kendo Manager Software" можете тестирати у периоду до 30 дана. У тестном периоду моћи ћете користити овај софтвер у пуном обиму. 

Уколико желите да испробате "Kendo Manager Software" посјетите м:тел wеб сајт или позовите 0800 50 300. 

Коментари 0
Повезане вијести
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон
Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди
Дупле гиге и нови телефон! Дупле гиге и нови телефон!
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 9m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 51m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 19m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 40m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 49m
    0