Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу

08.10.2024. 14:32
2
ИЗВОР: capital.ba

Министар спољне трговине и економских односа и замјеник предсједавајућег Савјета министара БиХ Сташа Кошарац ставио је ван снаге своју одлуку о додјели 5.000 КМ из буџетске резерве Тениском клубу „Михајло и Милица“ из Источне Илиџе за подршку у организацији турнира.

- Одлука о интервентном кориштењу средстава текуће резерве коју је замјеник предсједавајућег донио 11. септембра године ставља се ван снаге, јер је престао разлог за доношење исте - наводи се у одлуци објављеној у Службеном листу БиХ, пише „Capital“.

Интересантно је да је предсједник тениског клуба „Михајло и Милица“ војник Оружаних снага БиХ Милан Рудуљић који је јавности постао познат пред сам крај изборне кампање када је СДС објавио аудио снимак на којем Рудуљић, позивајући се на Кошарца, нуди радна мјеста у замјену за гласове за СНСД.

Његова супруга Вања Рудуљић је актуелна одборница у Скупштини општине Источна Илиџа и донедавно је била потпредсједница локалног парламента, а послије смјене, како су пренијели медији, Кошарац ју је запослио у министарском кабинету.

Рудуљићева је и на овим изборима наступила као носилац листе Српске радикалне странке у Источној Илиџи, гдје је прешла цензус од три одсто и освојила одборнички мандат

Кошарац није одговарао на наше позиве, али како сазнајемо, одлука о додјели средстава је стављена ван снаге зато што турнир није одржан, тако да је „престао разлог за доношење исте“.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Lela 08.10.2024. 16:54
    Jadna Vanja sa budalom. Mislim na Rudonju.
    Školovana žena a budala njome mlati gloginje.
  • Generic placeholder image
    Vojin 08.10.2024. 15:08
    Sve go lopov
Повезане вијести
Сувозач тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи Сувозач тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи
Божовић освојио 60,19 одсто гласова, Вујичић 39,81 одсто Божовић освојио 60,19 одсто гласова, Вујичић 39,81 одсто
Маринко Божовић прогласио побједу у Источној Илиџи Маринко Божовић прогласио побједу у Источној Илиџи
Најчитаније
  • За њих нису гласали ни родбина ни комшије
    22h 24m
    2
  • Потенцијално клизиште у Сарајеву: Општина послала упозорење (ФОТО)
    19h 0m
    0
  • Ова два кандидата из притвора сједају у начелничку фотељу
    19h 40m
    9
  • Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу
    2h 24m
    2
  • Чији је наш Андрић
    6h 36m
    0