Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću

08.10.2024. 14:32
1
IZVOR: capital.ba

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa i zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Staša Košarac stavio je van snage svoju odluku o dodjeli 5.000 KM iz budžetske rezerve Teniskom klubu „Mihajlo i Milica“ iz Istočne Ilidže za podršku u organizaciji turnira.

- Odluka o interventnom korištenju sredstava tekuće rezerve koju je zamjenik predsjedavajućeg donio 11. septembra godine stavlja se van snage, jer je prestao razlog za donošenje iste - navodi se u odluci objavljenoj u Službenom listu BiH, piše „Capital“.

Interesantno je da je predsjednik teniskog kluba „Mihajlo i Milica“ vojnik Oružanih snaga BiH Milan Ruduljić koji je javnosti postao poznat pred sam kraj izborne kampanje kada je SDS objavio audio snimak na kojem Ruduljić, pozivajući se na Košarca, nudi radna mjesta u zamjenu za glasove za SNSD.

Njegova supruga Vanja Ruduljić je aktuelna odbornica u Skupštini opštine Istočna Ilidža i donedavno je bila potpredsjednica lokalnog parlamenta, a poslije smjene, kako su prenijeli mediji, Košarac ju je zaposlio u ministarskom kabinetu.

Ruduljićeva je i na ovim izborima nastupila kao nosilac liste Srpske radikalne stranke u Istočnoj Ilidži, gdje je prešla cenzus od tri odsto i osvojila odbornički mandat

Košarac nije odgovarao na naše pozive, ali kako saznajemo, odluka o dodjeli sredstava je stavljena van snage zato što turnir nije održan, tako da je „prestao razlog za donošenje iste“.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Vojin 08.10.2024. 15:08
    Sve go lopov
Povezane vijesti
Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži
Božović osvojio 60,19 odsto glasova, Vujičić 39,81 odsto Božović osvojio 60,19 odsto glasova, Vujičić 39,81 odsto
Marinko Božović proglasio pobjedu u Istočnoj Ilidži Marinko Božović proglasio pobjedu u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Za njih nisu glasali ni rodbina ni komšije
    22h 20m
    2
  • Potencijalno klizište u Sarajevu: Opština poslala upozorenje (FOTO)
    18h 56m
    0
  • Ova dva kandidata iz pritvora sjedaju u načelničku fotelju
    19h 36m
    9
  • Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
    2h 20m
    1
  • Čiji je naš Andrić
    6h 32m
    0