Кошаркашице Средњошколског центра „Милорад Влачић“ европске вицешампионке

16.06.2023. 17:11
0
ИЗВОР: srna.rs

Кошаркашице Средњошколског центра /СШЦ/ Милорад Влачић из Власенице које су представљале Републику Српску на Европском првенству за средњошколце у Скопљу изгубиле су у финалу од екипе средњошколки из Чешке, иако су током већег дијела сусрета биле у предности.

Директор Центра Пајисија Петровић рекао је Срни да је поносан на екипу која је представљала Републику Српску на овом престижном такмичењу и истакао да су се кошаркашице лавовски бориле и да су у првом полувремену доминирале, али су их повреде спријечиле да освоје злато.

- Честитам нашем кошаркашком тиму на челу са Далибором Видовићем. Нама ово сребро сија као злато, јер овај резултат је доказ да се у нашем центру много пажње придаје и ваннаставним активностима, што свједочи и кошаркашка секција која нас је обрадовала сјајним резултатом - нагласио је Петровић.

Руководилац кошаркашке секције професор Далибор Видовић рекао је Срни да сутра полазе за Власеницу и да су срећни и поносни што су на првом Европском првенству за средње школе освојили медаљу.

Власеница је била први представник Републике Српске на овом престижном такмичењу које организује Европска школска федерација спорта од 11. до 17 јуна у Скопљу.

Отворено Европско првенству у кошарци за средњошколце финансира Министарство омладине, омладине и спорта Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац
Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    8h 54m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    11h 13m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    11h 40m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    14h 20m
    1
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    7h 5m
    0