Vozači oprez - školarci na ulicama !

21.01.2020. 09:10
0
IZVOR: Srna

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i smanje brzinu, naročito u blizini škola, kako ne bi došlo do neželjenih posljedica.

-Budući da je juče počelo drugo polugodište školske 2019/2020. godine i da se očekuje povećan broj školaraca na ulicama, pojačano je prisustvo policije u urbanim zonama u blizini školskih objekata, kao i kontrola saobraćaja sa akcentom na brzinu- saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici će sa početkom nastave vršiti pojačane kontrole tehničke ispravnosti autobusa kojima se prevoze učenici, kao i sankcionisanje vozača koji budu nepropisno parkirali u zonama oko škola, vrtića i pješačkih staza, čime bi mogla biti ugrožena bezbjednost školske populacije.

Policijska uprava Istočno Sarajevo nastaviće sa pojačanim aktivnostima na terenu, kao i sa sprovođenjem brojnih akcija koje doprinose zaštiti djece kao najmlađe kategorije učesnika u saobraćaju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
„Tangovi“ dječaci osvojili turnir u Holandiji „Tangovi“ dječaci osvojili turnir u Holandiji
Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
Najčitanije
  • Dušanov zakonik danas puni 675 godina
    2h 42m
    1
  • U toku uviđaj u stanu gdje su pronađena tijela žene i dvoje djece
    16h 43m
    0
  • Maturantima po 100 KM od Opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    21h 5m
    4
  • Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
    21h 30m
    0
  • Luka Gligorić učenik generacije Srednje škole „28. juni“
    19h 20m
    1