Anketa: Da li vas je situacija u vezi sa korona virusom spriječila da idete na ljetovanje?

30.06.2021. 18:37
0
IZVOR: Katera

Situacija u vezi sa pandemijom virusa korona ostavila je veliki trag u proteklih godinu i više dana, kako na zdravlje stanovništva, tako i na, ionako nepovoljnu i lošu finansijsku situaciju stanovništva u BiH.

Pandemija virusa korona je produbila ekonomsku krizu u BiH koja traje godinama, a s obzirom da je ljeto već odavno stiglo i da je proteklih nekoliko dana "upaljen" crveni meteoalarm zbog izuzetno visokih temperatura, pokrenuli smo novu anketu sa akcentom na ljetovanje.

Termin ljetovanje se odnosi na svako Vaše putovanje na bilo koju lokaciju, a koja iziskuje trošenje novčanih sredstava iz Vašeg ličnog budžeta.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Oko 70 odsto anketiranih čitalaca smatra da je minimalac povećan samo iz razloga da bi se punio budžet Oko 70 odsto anketiranih čitalaca smatra da je minimalac povećan samo iz razloga da bi se ...
Anketa: Da li biste podržali otvaranje rudnika litijuma u vašem okruženju? Anketa: Da li biste podržali otvaranje rudnika litijuma u vašem okruženju?
Anketa: Kako obuzdati sve češće nacionalne tenzije i provokacije prema Srbima u našem gradu? Anketa: Kako obuzdati sve češće nacionalne tenzije i provokacije prema Srbima u našem gradu?
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    16h 58m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    14h 27m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    8h 41m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    13h 45m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    4h 53m
    0