Automobilom udario roditelje i dvoje djece na Bjelašnici

16.10.2022. 19:03
0
IZVOR: srpskainfo.com

Nakon saobraćajne nezgode koja se danas dogodila na Bjelašnici i u kojoj su povrijeđene četiri osobe, prvu pomoć unesrećenima pružili su troje doktora koji su u tom trenutku bili u blizini mjesta nesreće.

Danas oko 13.50 sati, automobil je na kružnom toku na Bjelašnici udario četiri pješaka.

Kako Srpska info nezvanično saznaje, teško je povrijeđena majka koja ima tri povrede na glavi, dok jedna od djevojčica ima težu povredu noge. Majka će vjerovatno morati i na operaciju, na neurohirurgiju.

Povrijeđenima su pomogli troje doktora koji su u tom trenutku bili u neposrednoj blizini mjesta nezgode na Bjelašnici, doktor Reuf Karabeg te još dvije doktorice dr Amela Karabeg, dr Lejla Divović, prenosi Kliks.

Majci je bila potrebna reanimacija, a nakon što je povratila svijest, ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć četveročlanu porodicu prevezla je na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Kako je iz Operativnog centra Ministarstava unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno za Kliks dojavu o nesreći dobili su oko 13.50.

– Automobil je na kružnom toku na Bjelašnici udario četiri pješaka, koje su potom osoblje Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sarajevo na zbrinjavanje, bolničko liječenje i utvrđivanje stepena povreda prevezeni na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu – rekli su iz MUP KS.

Kako saznaje portal Avaza, nesavjesni vozač je vozilom pokosio porodicu. Povrijeđeno je i dvoje djece. Kako Srpska info saznaje, porodica je šetala u trenutku kada ih je udario auto.

Komentari 0
Povezane vijesti
Slučajevi krađe djece potresaju i Sloveniju Slučajevi krađe djece potresaju i Sloveniju
Najmlađi pacijent na odjelu psihijatrije u Srpskoj imao dvije godine Najmlađi pacijent na odjelu psihijatrije u Srpskoj imao dvije godine
Roditeljima u Srpskoj premalo 15 dana bolovanja za njegu djeteta Roditeljima u Srpskoj premalo 15 dana bolovanja za njegu djeteta
Najčitanije
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    22h 1m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    8h 0m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    6h 27m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    8h 19m
    0
  • "Kad ti život stvori hiljadu razloga za plakanje, ti mu pokaži hiljadu razloga za osmijeh!"
    9h 17m
    1