Аутомобилом ударио родитеље и двоје дјеце на Бјелашници

16.10.2022. 19:03
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Након саобраћајне незгоде која се данас догодила на Бјелашници и у којој су повријеђене четири особе, прву помоћ унесрећенима пружили су троје доктора који су у том тренутку били у близини мјеста несреће.

Данас око 13.50 сати, аутомобил је на кружном току на Бјелашници ударио четири пјешака.

Како Српска инфо незванично сазнаје, тешко је повријеђена мајка која има три повреде на глави, док једна од дјевојчица има тежу повреду ноге. Мајка ће вјероватно морати и на операцију, на неурохирургију.

Повријеђенима су помогли троје доктора који су у том тренутку били у непосредној близини мјеста незгоде на Бјелашници, доктор Реуф Карабег те још двије докторице др Амела Карабег, др Лејла Дивовић, преноси Кликс.

Мајци је била потребна реанимација, а након што је повратила свијест, екипа Завода за хитну медицинску помоћ четверочлану породицу превезла је на Клинички центар Универзитета у Сарајеву.

Како је из Оперативног центра Министарстава унутрашњих послова Кантона Сарајево потврђено за Кликс дојаву о несрећи добили су око 13.50.

– Аутомобил је на кружном току на Бјелашници ударио четири пјешака, које су потом особље Завода за хитну медицинску помоћ Сарајево на збрињавање, болничко лијечење и утврђивање степена повреда превезени на Клинички центар Универзитета у Сарајеву – рекли су из МУП КС.

Како сазнаје портал Аваза, несавјесни возач је возилом покосио породицу. Повријеђено је и двоје дјеце. Како Српска инфо сазнаје, породица је шетала у тренутку када их је ударио ауто.

Коментари 0
Повезане вијести
На врху Бјелашнице брзина вјетра и до 133 километара на час На врху Бјелашнице брзина вјетра и до 133 километара на час
Свако друго мало дијете превише гледа у екран Свако друго мало дијете превише гледа у екран
Дјеца у Српској све храбрија да пријаве сексуално злостављање Дјеца у Српској све храбрија да пријаве сексуално злостављање
Најчитаније
 • На данашњи дан преминула Слађана Кобас - тринаеста звјездица
  4h 22m
  1
 • Лица ухапшена у Источној Илиџи, пронађено преко два килограма опојне дроге (ФОТО)
  22h 55m
  1
 • Да ли је држава заборавила Перу и Дубравку Крстовић?
  18h 55m
  6
 • Бесплатни систематски прегледи у Болници „Србија“ за борачку популацију из Источног Новог Сарајева
  19h 58m
  0
 • Народна скупштина Републике Српске усвојила Породични закон
  15h 43m
  0