Аутомобилом ударио родитеље и двоје дјеце на Бјелашници

16.10.2022. 19:03
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Након саобраћајне незгоде која се данас догодила на Бјелашници и у којој су повријеђене четири особе, прву помоћ унесрећенима пружили су троје доктора који су у том тренутку били у близини мјеста несреће.

Данас око 13.50 сати, аутомобил је на кружном току на Бјелашници ударио четири пјешака.

Како Српска инфо незванично сазнаје, тешко је повријеђена мајка која има три повреде на глави, док једна од дјевојчица има тежу повреду ноге. Мајка ће вјероватно морати и на операцију, на неурохирургију.

Повријеђенима су помогли троје доктора који су у том тренутку били у непосредној близини мјеста незгоде на Бјелашници, доктор Реуф Карабег те још двије докторице др Амела Карабег, др Лејла Дивовић, преноси Кликс.

Мајци је била потребна реанимација, а након што је повратила свијест, екипа Завода за хитну медицинску помоћ четверочлану породицу превезла је на Клинички центар Универзитета у Сарајеву.

Како је из Оперативног центра Министарстава унутрашњих послова Кантона Сарајево потврђено за Кликс дојаву о несрећи добили су око 13.50.

– Аутомобил је на кружном току на Бјелашници ударио четири пјешака, које су потом особље Завода за хитну медицинску помоћ Сарајево на збрињавање, болничко лијечење и утврђивање степена повреда превезени на Клинички центар Универзитета у Сарајеву – рекли су из МУП КС.

Како сазнаје портал Аваза, несавјесни возач је возилом покосио породицу. Повријеђено је и двоје дјеце. Како Српска инфо сазнаје, породица је шетала у тренутку када их је ударио ауто.

Коментари 0
Повезане вијести
Несрећа на Коридору 5Ц: Радника прегазио камион Несрећа на Коридору 5Ц: Радника прегазио камион
Ко је обесмислио родитељске састанке? Ко је обесмислио родитељске састанке?
"Буди срећан гдје год да си": Промоција збирке пјесама десетогодишње Ене Вуковић у Источном Новом Сарајеву "Буди срећан гдје год да си": Промоција збирке пјесама десетогодишње Ене Вуковић у Источно...
Најчитаније
 • Вјечне расправе о календару: Да ли би Срби прихватили промјену датума славе
  9h 31m
  1
 • У препуној сали Kултурног центра изведена монодрама "К`о камен"
  23h 13m
  0
 • Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију
  10h 35m
  0
 • У Српској смањено очекивано трајање живота
  11h 7m
  0
 • Црква Светог Николе: Уз обнову светиње освјежен богослужбени живот
  8h 25m
  0