Bjelica: Braći u Nikšiću čestitam pobjedu slobode i sloge

15.03.2021. 09:26
0
IZVOR: Srna

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica sinoć je čestitao, kako je naveo, svoj braći u Nikšiću pobjedu slobode i sloge, u ime naroda junačke Romanije koji u srcu nosi i Onogošt i Trebjesu, sa koje su se u ove krajeve i naselili.

Bjelica u čestitki naveo da je budućnost odškrinuta 30. avgusta, večeras potpuno trijumfalno umarširala u Nikšić i da je u svemu ovom nemjerljivo djelo Srpske pravoslavne crkve.

- Kao što to prije par dana reče otac Gojko Perović, hrabreći druge i sebe samog: `Moramo biti najbolji, jer nema nikoga više!`, a to `nikoga više` prije svega je značilo da nema blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija, pa potom oca Moma i mnogih koje je od početka litija do danas odnijela pandemija - naveo je Bjelica.

On je naglasio da vladika Joanikije nastavlja stopama prethodnika, te da je otac Gojko stub i luča promjena koje će se i na Cetinju ubrzo dogoditi.

- Živio slobodni Nikšić u slobodnom srpskom svijetu - poručio je Bjelica u čestitki.

U Nikšiću su juče održani lokalni izbori.

Centar za monitoring i istraživanje /CeMI/ objavio je podatke na osnovu 53,3 odsto obrađenih glasova na lokalnim izborima u Nikšiću, prema kojima vladajuća koalcija na državnom nivou premijera Zdravka Krivokapića, potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića preuzima lokalnu vlast u Nikšiću od Đukanovićeve Demokratske partije socijalista /DPS/.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost
Tlo ne miruje: Novi zemljotres u regionu! Tlo ne miruje: Novi zemljotres u regionu!
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    8h 0m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    9h 15m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    15h 6m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    13h 33m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    15h 25m
    0