Božović: ''Predsjedniče Miličeviću, upućujem ti apsolutnu podršku"

24.08.2024. 12:41
0
IZVOR: katera.news

Marinko Božović, načelnik opštine Istočna Ilidža, uputio je apsolutnu podršku predsjedniku SDS-a Milanu Miličeviću u borbi protiv režima koji nas je, prema Božovićevim riječima, okupirao.

- Postoji li bar jedan stanovnik Republike Srpske koji vjeruje da će kampanja pred Lokalne izbore 2024. biti fer, korektna i demokratska; da će to biti kampanja u kojoj će se suočiti ideje, vizije, planovi i programi? Odgovor je jasan - ne postoji - ocijenio je Božović, povodom podizanja optužnice protiv predsjednika SDS-a Milana Miličevića.

Svjedoci smo, upozorio je Božović, orkestriranog napada na načelnike opština iz Srpske demokratske stranke, a poslednji je usmjeren na dr Milana Miličevića.

- Krv se zaledi kada pročitaš izjavu nekog, do juče naizgled umjerenog člana režima, koji preko noći postane ostrašćen, iznosi lažne tvrdnje, montirane optužnice, smišljene izjave, bez da jedan tren razmišlja kakve probleme svojim lažima prave drugoj strani. O istaknutim sektašima nema potrebe govoriti, oni su standardno spremni na sve. Jasan je njihov cilj. To je pobjeda na izborima gazeći preko mrtvih - naveo je Marinko Božović.

U orkestriranu predstavu su, po običaju, kaže on, uključeni na prvom mjestu RTRS i Dodikova ATV, kao i prateći portali sa tendencioznim prilozima, pojačanim izjavama kvazi analitičara i ostalih poslušnika, koji kontaminiraju medijski prostor u Republici Srpskoj.

- Nemamo iste uslove za rad, trpimo ogroman pritisak obavljajući svakodnevne poslove, kontinuirano nas usporavaju i opstruišu, slušamo lažne optužbe, vrlo često nam ugrožavaju ličnu bezbjednost i bezbjednost članova porodice i takvo ponašanje su pretvorili u pravilo - naglašava Božović i dodaje da ipak postoji jedna stvar na kojoj  im je zahvalan:

- Svojim ponašanjem prave jasnu granicu (među) između NAS i njih, koja nam daje snagu da nastavimo dalje, da radimo više, da budemo još bolji i nepokolebljivi na putu vraćanja demokratije u Republiku Srpsku, vraćanja vjere u pravdu, sudove i tužilaštva, vjere u našu srpsku policiju i sve ostale institucije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Opština Istočna Ilidža konačno dočekala reakciju nadležnih Opština Istočna Ilidža konačno dočekala reakciju nadležnih
Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 5m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 47m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 15m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 36m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 45m
    0