Brnabić: Vlada Srbije će odlučiti o kupovini trezorskih zapisa i obveznica Srpske

09.07.2024. 14:25
3
IZVOR: srna.rs

Predsjednik Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je da će izvršna vlast te zemlje u interesu Srbije, srpskog naroda i svih njenih građana odlučiti da li će i dalje preko svojih banaka kupovati obveznice i trezorske zapise Republike Srpske.

- To će svakako biti odluka izvršne vlasti Srbije. Ponavljam i verujem da će naša Vlada raditi ono što je najbolje u interesu Srbije, srpskog naroda i svih građana. Ali, uvek i imajući na umu ono što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, o kome se nažalost u regionu i bez odgovornosti šire brutalne laži, ponavlja, a to su – mir, stabilnost i bolje povezani region-  rekla je Brnabićeva na konferenciji za novinare u Banjaluci nakon svečane sjednice Narodne skupštine Srpske na kojoj se obratila.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Petar 10.07.2024. 19:44
    Predsjednik Dodik je moralna vertikala za Mihaljicu, Borenovića, Bosića, Šarovića, Vukana narikaču.
    Opozicija se moli Bogu da Repzbluka Srpska bankrotira da narod nema penziju radnici platu do nove godine kao što kaže Vukan samo da oni dođu na vlast. Jer drugačije ne mogu. Jer sjećate se nrode kada su sda i pdp bili na vlasti koliko su kasnille penzije čak su ih i otpisivali kolike su bile plate, jeste li imali borački dodatak itd.
  • Generic placeholder image
    Skijaš 09.07.2024. 20:52
    Govna na vlasti s obje strane Drine.
  • Generic placeholder image
    Gosina 09.07.2024. 18:58
    I kažete ne miješate se u izbore u RS. Pomažete uzurpatoru. Danas si bi(la)o u BL. Dala do znanja da podržavate lopove i izdajnike a nisi pita(la)o zašto su skinuli tacku o razdruživanju. Valjda će izdajnici i u Srbiji otići u prošlost da jednom i Srbi progledaju ocima.
Povezane vijesti
Sofija Motika prvi osnovac iz Vlasenice u naučnoj školi u Petnici Sofija Motika prvi osnovac iz Vlasenice u naučnoj školi u Petnici
Jak zemljotres pogodio Srbiju Jak zemljotres pogodio Srbiju
Cijela uprava ETF-a podnijela ostavku zbog pritisaka u vezi sa kopanjem litijuma Cijela uprava ETF-a podnijela ostavku zbog pritisaka u vezi sa kopanjem litijuma
Najčitanije
  • Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja
    19h 41m
    0
  • Pogača sa špinatom i sirom
    19h 43m
    0
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    15h 55m
    0
  • Lažna "Temu" aplikacija krade podatke o karticama
    18h 46m
    0
  • Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
    18h 40m
    0