Brza cesta Bijeljina-Sokolac - projekat od strateškog interesa

28.11.2023. 15:10
0
IZVOR: srna.rs

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Radovan Višković razgovarali su danas u Banjaluci sa predstavnicima kineske kompanije "Šandong" o realizaciji infrastrukturnog projekta od strateškog interesa za Srpsku - izgradnji brze ceste Bijeljina-Sokolac duge oko 160 kilometara, koja bi omogućila kvalitetniju povezanost u Republici Srpskoj i sa Srbijom.

Dodik je istakao da je Republika Srpska ostvarila veoma uspješnu saradnju sa kompanijom "Šandong" i izrazio opredjeljenje za njeno dalje unapređenje i proširenje na obostrano zadovoljstvo, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike.

Na radnom sastanku, održanom u Palati Republike, razgovarano je i o rješavanju tekućipitanja u vezi sa izgradnjom auto-puta Banjaluka-Prijedor.

Sastanku su prisustvovali ministri u Vladi Republike Srpske, te gradonačelnici i načelnici lokalnih zajednica koje se nalaze na dijelovima na kojima su predviđeni ovi projekti.

Komentari 0
Povezane vijesti
Bez dogovora o nižoj cijeni hljeba Bez dogovora o nižoj cijeni hljeba
Banke u Srpskoj prošle godine ostvarile profit od 189 miliona KM Banke u Srpskoj prošle godine ostvarile profit od 189 miliona KM
U Srpskoj kod desetoro lica potvrđena zaraza morbilama U Srpskoj kod desetoro lica potvrđena zaraza morbilama
Najčitanije
 • Četnički vojvoda Branislav Gavrilović Brne
  18h 13m
  6
 • Kako su Srbi ostavili veliki trag u istoriji Rusije
  3h 45m
  1
 • Tužna sudbina „fruškogorske vile“
  18h 38m
  2
 • Zdravstveno stanje generala Mladića veoma teško
  15h 50m
  2
 • U Srpskoj kod desetoro lica potvrđena zaraza morbilama
  15h 46m
  0