Брза цеста Бијељина-Соколац - пројекат од стратешког интереса

28.11.2023. 15:10
0
ИЗВОР: srna.rs

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и премијер Радован Вишковић разговарали су данас у Бањалуци са представницима кинеске компаније "Шандонг" о реализацији инфраструктурног пројекта од стратешког интереса за Српску - изградњи брзе цесте Бијељина-Соколац дуге око 160 километара, која би омогућила квалитетнију повезаност у Републици Српској и са Србијом.

Додик је истакао да је Република Српска остварила веома успјешну сарадњу са компанијом "Шандонг" и изразио опредјељење за њено даље унапређење и проширење на обострано задовољство, саопштено је из Кабинета предсједника Републике.

На радном састанку, одржаном у Палати Републике, разговарано је и о рјешавању текућипитања у вези са изградњом ауто-пута Бањалука-Приједор.

Састанку су присуствовали министри у Влади Републике Српске, те градоначелници и начелници локалних заједница које се налазе на дијеловима на којима су предвиђени ови пројекти.

Коментари 0
Повезане вијести
Без договора о нижој цијени хљеба Без договора о нижој цијени хљеба
Банке у Српској прошле године оствариле профит од 189 милиона КМ Банке у Српској прошле године оствариле профит од 189 милиона КМ
У Српској код десеторо лица потврђена зараза морбилама У Српској код десеторо лица потврђена зараза морбилама
Најчитаније
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  13h 0m
  2
 • Земљотрес у БиХ
  4h 51m
  0
 • Зашто је добро пити воду с ђумбиром и лимуном
  6h 42m
  0
 • Портал Катера вам доноси текстове о настанку и развоју Српског Сарајева
  10h 12m
  6
 • На кошаркашкој утакмици скупљено 3.420 КМ за помоћ породици Тодоровић са Пала
  12h 50m
  0