CIK sutra razmatra izvještaj o kontrolnom brojanju za predsjednika Srpske

26.10.2022. 18:39
0
IZVOR: srna.rs

Centralna izborna komisija /CIK/ za sutra je zakazala sjednicu na kojoj će biti razmatran izvještaj Glavnog centra za brojanje i glavne kontrole o obavljenom kontrolnom brojanju za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.

Sjednica je zakazana za 14.00 časova, a predsjednik CIK-a Suad Arnautović je rekao će da CIK i večeras održati još jednu sjednicu.

Na današnjoj sjednici CIK-a donijeta je nova naredba o ponovnom prebrojavanju glasačkih listića u Glavnom centru za brojanje za više nivoa vlasti na području cijele BiH.

Prema ovoj naredbi, između ostalog, ponovo će se brojati glasovi za Narodnu Skupštinu Republike Srpske sa po jednog biračkog mjesta u Banjaluci, Čelincu i Rudom, te sa deset biračkih mjesta u Nevesinju.

Osim toga, glasovi će ponovo biti brojani i za skupštine kantona sa tri biračka mjesta u Goraždu, u Cazinu sa sedam biračkih mjesta, te u Sarajevu sa jednog biračkog mjesta.

Komentari 0
Povezane vijesti
U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH
Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost
Parlamentarni izbori u Hrvatskoj: HDZ osvojio 61, SDP 42 mandata Parlamentarni izbori u Hrvatskoj: HDZ osvojio 61, SDP 42 mandata
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    19h 59m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    18h 1m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    16h 54m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    16h 59m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    16h 2m
    1