Crnogorac u 88. godini upisao fakultet

22.11.2022. 18:30
0
IZVOR: glassrpske.com

Hoću da dokažem da mi stari u godinama nismo za bacanje i da imamo potencijal koji može se iskoristiti, rekao je Radulović

Uprkos godinama, crnogorac Branislav Radulović postao je brucoš u 88. godini. Naime, on je odlučio upisati Mašinski fakultet.

Naišao je na doborodošlicu studenata i profesora.

- Hoću da dokažem da mi stari u godinama nismo za bacanje i da imamo potencijal koji može se iskoristiti - rekao je za RTCG.

Kaže da ga je motivisala unuka, koja nedavno doktorirala pravo u Beogradu. Međutim, njegova porodica iz jednog razloga nije oduševljena time što je počeo studirati.

- Godine čine svoje, ja sam daleko, 15 kilometara od Podgorice. Vozim svaki dan u oba pravca i da se neššto desi, uvijek bi djed bio kriv -izjavio je on.

Sredinom prošlog vijeka završio je Geodetsku školu. Sada mu je neobično naviknuti se na tehnologiju, ali mu kolege pomažu da savlada gradivo, prenosi CDM.

- Tako ja saberem moje i njihove godine i podijelim i ja sam isto mlad kao i oni. Uglavnom, niti sam najgori niti najbolji, zlatna sredina, to je to - zaključio je on.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srpska se novim indeksom bori protiv lažnih diploma Srpska se novim indeksom bori protiv lažnih diploma
Veslao četiri dana od Tivta do Barija, bos se popeo na Kilimandžaro Veslao četiri dana od Tivta do Barija, bos se popeo na Kilimandžaro
Školarina za studente u Srpskoj ostaje ista Školarina za studente u Srpskoj ostaje ista
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    14h 47m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    13h 42m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    8h 30m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    9h 36m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    18h 4m
    0