Crveni krst Istočna Ilidža: Paketi hrane za 120 porodica

13.04.2020. 11:51
0
IZVOR: SRNA

Crveni krst opštine Istočna Ilidža danas će podijeliti 120 paketa hrane najugroženijim porodicama sa područja ove opštine u vrijednosti od 45 do 50 KM, rekao je predsjednik opštinskog Crvenog krsta Ranko Skakavac.

- Povodom vaskršnjih praznika, i ove godine Crveni krst Istočne Ilidže vodi aktivnost da najugroženije stanovništvo obraduje i iz tih razloga smo sa našim volonterima krenuli u akciju prikupljanja namirnica - rekao je Skakavac.

On je zahvalio opštini koja je podržala ovu aktivnost, kao i privrednicima sa područja opštine Istočna Ilidža koji su pomogli da se skupe sredstva za pakete pomoći.

Skakavac je pozvao i porodice koje nisu na spisku za pomoć, a imaju potrebu za paketima hrane, da se obrate Crvenom krstu Istočne Ilidže koji će u skladu sa svojim mogućnostima pomoći.

- Osim prehrambenih namirnica, socijalno ugrožene porodice dobijaju i školjku jaja tako da mogu na skroman način proslaviti Vaskrs i obilježiti najveći hrašćanski veliki praznik u ovoj situaciji u kojoj je druženje i okupljanje svedeno na najmanju moguću mjeru - kazao je Skakavac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Na Palama podijeljeno 70 paketića i plišanih meda u okviru akcije "Po jedan medo za svako čedo" Na Palama podijeljeno 70 paketića i plišanih meda u okviru akcije "Po jedan medo za svako č...
Ekipa OŠ ”Petar Petrović Njegoš” najbolja na opštinskom takmičenju Crvenog krsta Ekipa OŠ ”Petar Petrović Njegoš” najbolja na opštinskom takmičenju Crvenog krsta
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    17h 49m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    22h 22m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    19h 56m
    3
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    54m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    21h 2m
    0