Црвени крст Источна Илиџа: Пакети хране за 120 породица

13.04.2020. 11:51
0
ИЗВОР: СРНА

Црвени крст општине Источна Илиџа данас ће подијелити 120 пакета хране најугроженијим породицама са подручја ове општине у вриједности од 45 до 50 КМ, рекао је предсједник општинског Црвеног крста Ранко Скакавац.

- Поводом васкршњих празника, и ове године Црвени крст Источне Илиџе води активност да најугроженије становништво обрадује и из тих разлога смо са нашим волонтерима кренули у акцију прикупљања намирница - рекао је Скакавац.

Он је захвалио општини која је подржала ову активност, као и привредницима са подручја општине Источна Илиџа који су помогли да се скупе средства за пакете помоћи.

Скакавац је позвао и породице које нису на списку за помоћ, а имају потребу за пакетима хране, да се обрате Црвеном крсту Источне Илиџе који ће у складу са својим могућностима помоћи.

- Осим прехрамбених намирница, социјално угрожене породице добијају и шкољку јаја тако да могу на скроман начин прославити Васкрс и обиљежити највећи храшћански велики празник у овој ситуацији у којој је дружење и окупљање сведено на најмању могућу мјеру - казао је Скакавац.

Коментари 0
Повезане вијести
На Палама подијељено 70 пакетића и плишаних меда у оквиру акције "По један медо за свако чедо" На Палама подијељено 70 пакетића и плишаних меда у оквиру акције "По један медо за свако ч...
Екипа ОШ ”Петар Петровић Његош” најбоља на општинском такмичењу Црвеног крста Екипа ОШ ”Петар Петровић Његош” најбоља на општинском такмичењу Црвеног крста
Ученици ОШ "Петар Петровић Његош" побједници такмичења Црвеног крста РС Ученици ОШ "Петар Петровић Његош" побједници такмичења Црвеног крста РС
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    12h 51m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 35m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    6h 20m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    3h 19m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    3h 25m
    0