Danas i do 34 stepena Celzijusova

13.09.2020. 08:53
0
IZVOR: SRNA

U Republici Srpskoj i FBiH danas se očekuje sunčano vrijeme, a dnevna temperatura vazduha ponegdje će dostizati i 34 stepena Celzijusova.

Tokom dana više oblaka biće na istoku i sjeveroistoku, a vruće će biti na sjeveru i jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren istočni vjetar, u Semberiji i Posavini malo jači, na jugu umjerena, tokom dana i malo jača bura.

Maksimalna dnevna temperatura vazduha od 26 do 31, na sjeveru i stepen više, na jugu i sjeveroistoku oko 34 stepena Celzijusova.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorloškog zavoda, jutros preovladava pretežno sunčano vrijeme, po kotlinama ima magle.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Kotor Varoš i Rogatica devet, Bjelašnica i Sokolac 10, Pale, Kneževo, Kalinovik i Ribnik 11, Prnjavor i Manjača 12, Istočno Sarajevo, Han Pijesak, Šipovo i Ivan Sedlo 13, Mrkonjić Grad, Bratunac, Tuzla, Rudo i Čemerno 14, Doboj, Gradiška, Sarajevo, Višegrad, Foča, Gacko, Bihać, Srebrenica, Šamac, Sanski Most, Čelinac i Laktaši 15 stepeni.

U Banjaluci, Bijeljini, Prijedoru, Srpcu, Novom Gradu i Ugljeviku jutros je bilo 16 stepeni, u Širokom Brijegu, Grudama i Borju 18, u Bileći i Gradačcu 19, na Mrakovici 20, u Trebinju 22, u Mostaru 24 i u Neumu 25 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra malo toplije, ponegdje kiša Sutra malo toplije, ponegdje kiša
Ministrima najdraži audi, na vozila potrošeno 13,2 miliona KM Ministrima najdraži audi, na vozila potrošeno 13,2 miliona KM
Sutra pretežno oblačno sa kišom Sutra pretežno oblačno sa kišom
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 9m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 51m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 19m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 40m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 49m
    0