Danas podjela paketića djeci iz Istočne Ilidže

24.12.2021. 09:34
0
IZVOR: Katera

Centar za kulturu i informisanje opštine Istočna Ilidža organizuje novogodišnje druženje i dodjelu paketića za djecu do šest godina starosti na Šetalištu "Dr Miodrag Lazić".

Podjela paketića planirana je danas u 13.00 časova.

Iz Opštine Istočna Ilidža saopšteno je da će djeci sa stalnim prebivalištem u ovoj opštini biti uručeni paketići koje je obezbijedila opština, izuzev djece koja idu u vrtiće, jer su njima već uručeni paketići u sklopu Nikoljdanskih svečanosti.

U prilogu se nalazi spisak djece koja ostvaruju pravo na paketiće. (Ukoliko se dijete koje ispunjava uslove ne nalazi na spisku na licu mjesta će biti izvršena korekcija, uz uvid u neki od važećih dokumenata – rodni list ili zdravstvena knjižica.)

Spisak djece za paketiće Istočna Ilidža

Roditelji koji budu spriječeni da dovedu djecu na dodjelu paketića iste mogu preuzeti do 31. 12. 2021. godine u prostorijama Crvenog krsta Istočna Ilidža radnim danima od 12.00 do 14.00 časova, kažu iz Opštine Istočna Ilidža.

Komentari 0
Povezane vijesti
„Vaskršnje radosti“ u Istočnoj Ilidži 8. maja „Vaskršnje radosti“ u Istočnoj Ilidži 8. maja
Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja pčelara „Roj“ iz Istočne Ilidža Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja pčelara „Roj“ iz Istočne Ilidža
Opština Istočna Ilidža finansijski podržava odlazak djece u školu u prirodi Opština Istočna Ilidža finansijski podržava odlazak djece u školu u prirodi
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    5h 55m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    17h 28m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    17h 9m
    0
  • Povelja opštine Istočna Ilidža Srednjoškolskom centru „Istočna Ilidža“
    22h 20m
    0
  • Premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka"
    21h 34m
    0