Danas pretežno oblačno, uveče ponegdje kiša

10.04.2024. 08:20
0
IZVOR: katera.news

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 45 pacijenata.

Grad uredno snabdijeven vodom.

Elektrodistribucija:

Foča,

Zbog radova na 10 kV vodovima Zavajt i Čelebići, doći će do privremenih prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 18.00 časova potrošačima u naseljima Čelebići Zavajt, Meštrevac, Saš, Zlatni Bor, Gornja Dragočava i Dragočavski potok.

Višegrad,

Zbog radova na 10 kV vodu Župa, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 13-00 časova potrošačima u naseljima Đurevići i Stari Brod.

U porodilištu bolnice u Foči u toku protekla 24 časa rođeni su dječak i djevojčica.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 12 pacijenata.

U Domu zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ u Sokocu ljekarsku intervenciju zatražilo je 12 pacijenata.

Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa imale su jednu intervenciju.

Istočno Novo Sarajevo,

U naselju Tvrdimići intervencija tri vatrogasca i jednog vozila na gašenju smeća i šikare u vremenu od 20.30 do 21.35 časova. Požar je ugašen.

Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija nesmetano, uz povoljne vremenske uslove, a izmjene su na dionicama na kojima se izvode radovi.

Saobraćaj se jutros na dionici magistarlnog puta Čatrnja-Gradiška zbog radova odvija usporeno, a s obzirom na to da je riječ o frekventnom putnom pravcu jer je izlaz na auto-put iz Auto-moto saveza Republike Srpske vozače mole da budu strpljivi.

Povodom vjerskog praznika do sutra u ponoć na području Federacije BiH zabranjen je prevoz eksplozivnih materija.

Na lokalitetu Han Derventa u opštini Pale do 10. jula zbog minerskih radova dolaziće do povrememene obustave saobraćaja na dijelu magistralnog puta Podromanija-Donja Ljubogošta.

Zbog rekonstrukcije dionice magistralnog puta Brod na Drini /Foča/-Hum /Šćepan Polje/ izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja sve do kraja godine.

Do povremene obustave saobraćaja, zbog izvođenja bušačko-minerskih radova, dolaziće na dionici magistralnog puta Trnovo-Miljevina u kanjonu rijeke Bistrice u vremenu između 7.00 i 16.00 časova.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Na graničnom prelazu Karakaj kod Zvornika zabranjen je saobraćaj za vozila iznad pet tona najveće dozvoljene mase. Teretna vozila iznad pet tona preusmjeravaju se na novi most Bratoljub u Bratuncu i na granični prelaz Rača, dok autobusi mogu koristiti granični prelaz Šepak.

U Republici Srpskoj i FBiH danas će biti pretežno oblačno i toplo, na istoku uz sunčane periode, a uveče se ponegdje očekuje kiša.

Vjetar će u prvom dijelu dana biti slab, a potom umjeren, ponegdje i jak sjevernog smjera, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša temperatura vazduha biće od 19 na zapadu do 28 stepeni Celzijusovih na istoku.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac tri, Bileća pet, Foča, Rudo sedam, Čemerno, Han Pijesak osam, Bjelašnica, Sarajevo devet, Bijeljina, Mrkonjić Grad, Prijedor, Drvar, Livno, Sanski Most, Zenica 10, Doboj, Novi Grad 11, Trebinje, Banjaluka, Bihać, Tuzla 12, Mostar, Neum i Brčko 13 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra umjereno do pretežno oblačno, poslije podne kiša Sutra umjereno do pretežno oblačno, poslije podne kiša
Danas sunčano i vrlo toplo Danas sunčano i vrlo toplo
Grad bogatiji za djevojčicu Grad bogatiji za djevojčicu
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    16h 42m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    16h 24m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    17h 18m
    7
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    14h 13m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    13h 15m
    0