Dodijeljeni zamjenski mandati za Narodnu skupštinu Republike Srpske

11.11.2022. 15:53
0
IZVOR: srna.rs

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH prihvatila je danas izjave o odbijanju mandata i dodijelila zamjenske mandate za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske odbili su Miroslav Bojić, Darko Tomaš, Ljubiša Ćosić, Luka Petrović i Marinko Božović, umjesto kojih će u skupštinske klupe Ranka Romić Perić, Biljana Petković, Strahinja Bašević, Milica Ijačić i Darko Berjan.

CIK je na današnjoj sjednici u Sarajevu prihvatio i izjave o odbijanju mandata Semira Efendića i Adnana Štete za Skupštinu Kantona Sarajevo, te dodijelio mandate Elzi Gaković i Samiru Avdiću.

Osim toga, zbog smrti odbornika u Skupštini opštine Lopare Čede Rikanovića, CIK je zamjenski mandat dodijelio Boji Ristić iz SDS-a.

Komentari 0
Povezane vijesti
Šta piše u prijedlogu zaključaka poslaničkih klubova u vezi sa Srebrenicom Šta piše u prijedlogu zaključaka poslaničkih klubova u vezi sa Srebrenicom
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Poslanici danas i o Izbornom zakonu Republike Srpske Poslanici danas i o Izbornom zakonu Republike Srpske
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    15h 23m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    14h 54m
    2
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    11h 10m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    15h 17m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    7h 5m
    2