Forenzika Sokolac pobjednik turnira u Istočnom Sarajevu (FOTO)

14.08.2022. 09:57
0
IZVOR: sportdc.net

Ekipa Forenzike Sokolac pobjednik je ovogodišnjeg, šestog po redu, 3x3 basket turnira u Istočnom Novom Sarajevu u organizaciji OKK Slavija 1996.

Forenzika Sokolac je u finalu turnira savladala domaću ekipu Istočno Novo Sarajevo 1 i tako osvojila prvo mjesto i nagradu od 2500 KM, dok je drugoplasiranoj ekipi pripalo 400 KM.

Slika

Foto: sportdc.net

Predvođeni Nemanjom Stankovićem, srebrnim sa reprezentacijom Srbije na nedavno održanim Mediteranskim igrama, kao i Dejanom Kokorušem, Forenzika Sokolac je zasluženo stigla do prvog mjesta ostavivši dosta svježine za finale, za razliku od znantno iskusnije domaće ekipe sa braćom Ašanin, Dejanom Vučkovićem i Darkom Damjanovićem.

Prethodno su u polufinalu viđene velike borbe, tvrd basket u meču Istočnog Novog Sarajeva i 3x3 Dijane (18:17), a onda je Forenzika Sokolac sa 21:18 savladala 3x3 Trebinje, koji su odigrali također odličan turnir i malo je nedostajalo da to polufinale ode i na njihovu stranu.

Slika

Foto: sportdc.net

Na turniru je juče nastupilo 10 ekipa, nažalost, tri ekipe su otkazale učešće u posljednji trenutak, uključujući i najbolju bh. ekipu Ecos Romari čiji je jedan igrač sinoć doživio povredu na drugom turniru i bili su primorani da otkažu dolazak. 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Zasluženo slavlje "Sokolova" u derbiju Zasluženo slavlje "Sokolova" u derbiju
Počeo Drugi međunarodni memorijalni turnir „Miloš Ostojić“ Počeo Drugi međunarodni memorijalni turnir „Miloš Ostojić“
Sutra počinje 2. međunarodni memorijalni turnir „Miloš Ostojić“ Sutra počinje 2. međunarodni memorijalni turnir „Miloš Ostojić“
Najčitanije
 • Prije 30 godina formirana legendarna Srpska garda Ilidža (FOTO)
  16h 20m
  0
 • U Sarajevu sin zapalio oca i pobjegao
  7h 34m
  0
 • Služen parastos za poginule borce Srpske garde Ilidža (FOTO)
  13h 18m
  0
 • Više od 200 učesnika na planinarskom sletu na Trebeviću
  9h 41m
  0
 • Zasluženo slavlje "Sokolova" u derbiju
  7h 48m
  0